P
Moderátor: Moderators
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Re: Pohon tachometra ,ozubené koleso HONDA X8R-X
Čo tam nadopasovávaš...Z mixéra alebo tak??? Skorej ešte možno tak celý snímač z nejakého iného scootra ale mal by mať rovnaké koleso čo sa týka priemeru.
A vyrábať len to jedno ozubené kolečko? To musí byť presné rozmerovo a aj modul ozubenia. A robiť to z nejakého silonu , myslím že doba že sused vytočil v rámci fušky za liter tvrdého počas pracovnej doby už dávno skončila.......
Leda vyskúšať 3D tlačiareň ale ako to funguje v reále neviem...
A vyrábať len to jedno ozubené kolečko? To musí byť presné rozmerovo a aj modul ozubenia. A robiť to z nejakého silonu , myslím že doba že sused vytočil v rámci fušky za liter tvrdého počas pracovnej doby už dávno skončila.......
Leda vyskúšať 3D tlačiareň ale ako to funguje v reále neviem...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Re: Pohon tachometra ,ozubené koleso HONDA X8R-X
Takéto problémy by som ja riešil asi elektrickým bicyklovým tachometrom...Ozaj nemá význam kupovať origo slimáka za 100vku. A inak spýtam sa je to originálne kolečko jak na tom má ošlahané zuby a je plastové ? nedá sa využiť zvyšná dobrá časť zubov že by sa z neho na sústruhu stočila časť toho poškodeného a ten dobrý kus by sa dopasoval na nejaký nový stred ktorý by sa vysústružil ? Lebo rátam podla rozmerov že hento je primárne kolečko, čo je na oske kolesa a do toho zapadá vlastne sekundár ktorý točí bowden A ten býva menší a zaberá to zvyčajne na prostriedok zubov
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!