este chyba nastrek... farba bude tmavo modra,skoro cierna s bielimi nalepkami

posledna fotka je navrh na prekrytie zadneho svetla,lebo je cele dopraskane.
Moderátor: Moderators
Tá maximálka Ti klesla kôli tej dvojitej kontrastke. Taktiež keď tam dáš červenú HEBO pôjdeš s maximálkou dole. Ale zase lepšie rozbehy budú lepšie. Proste si treba vybrať čo je lepšie,alebo urobiť kompromis so strednou pružinou.Anubis napísal:podarilo sa mi masinu vyhnat do slusnych otaciek,vdaka dvojitej kontrastke....to je len zatial,cakam ,a cervenu hebo od alciho.... ale trochu mi klkesla maximalka, preto som zacal uvazovat o tomto
http://www.scootland.cz/zbozi/kiesler-p ... pi-keeway/
len neviem ktory z tych dvoch prevodovych pomerov je lepsi a aky je seriovy prevod
heh tak to je smola ja som nakoniec musel kúpiť novú polku kartelu vyšlo ma to najlacnejšie,lebo iné pokusi zlyhali.Anubis napísal:do riti,zase som utrhol stift. to uz je treti zo styroch![]()
zajtra musim dat vyvarit dieru po nom a narezat novy zavit
píše a čita sa to karter a nie kartel .. to je akurat obchod v NRdeltoro5784 napísal:Mne tam narezali 10 závit keď som sa ešte pokúšal opraviť ten starý kartel ale velmi to oslabilo materiál a vobec to nedržalo. Vela šťastia pri vŕtaní aby sa presne trafil
A ako si prišiel nato že ti praskol za jazdy? Nemohol si ho načať dotiahnutím a že sa to prejavilo až za jazdy? Mne to teiž chvilu jazdilo s otrhnutým štiftom.Anubis napísal:to je mozne....ale musel som ho tak natiahnut,ze prdol za jazdy