Yamaha Aerox R - modreOKO
Moderátor: Moderators
- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
Re: Yamaha Aerox R
aha, jasne dakjem ..
ja som sa dnes zastavil v mojich farby-laky obchode a pytal som sa ci nemaju nieco ako leptać plastov ale ze nemali, inak to mavaju bezne.
Ale ukazal som jej aj tie spínače že či mi chyti na to farba, ona ze urcite ANO, ale musim pouzit bud ten leptač alebo základ na plasty . No jasne ze predtym poriadne odmastiť..
Ja som doma našiel najjemnejší šmirgel a prebehol som to ešte pred tým trochu, očistil som to, odmastil, dal základ na plasty a už nanášam farbu. Myslím že to chytilo kvalitne. Neskôr hodim foto .
ja som sa dnes zastavil v mojich farby-laky obchode a pytal som sa ci nemaju nieco ako leptać plastov ale ze nemali, inak to mavaju bezne.
Ale ukazal som jej aj tie spínače že či mi chyti na to farba, ona ze urcite ANO, ale musim pouzit bud ten leptač alebo základ na plasty . No jasne ze predtym poriadne odmastiť..
Ja som doma našiel najjemnejší šmirgel a prebehol som to ešte pred tým trochu, očistil som to, odmastil, dal základ na plasty a už nanášam farbu. Myslím že to chytilo kvalitne. Neskôr hodim foto .
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
no tesim sa na fotky
- modreOKO
- motorkár
tu sú..
len este musim trochu nadrzky na brzdiacu kvapalinu zreparovat, nech to je kompletne.. + páčky
len este musim trochu nadrzky na brzdiacu kvapalinu zreparovat, nech to je kompletne.. + páčky
- Prílohy
-
- 110220101605.jpg
- (44.42 KiB) 280 stiahnutí
-
- 110220101607.jpg
- (47.21 KiB) 280 stiahnutí
-
- 110220101610.jpg
- (85.1 KiB) 280 stiahnutí
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- modreOKO
- motorkár
no takze dorazili nejake tie obpicke doplnky pre roxa..
- Prílohy
-
- 180220101658.jpg
- (81.55 KiB) 227 stiahnutí
-
- 180220101661.jpg
- (120.98 KiB) 227 stiahnutí
-
- 180220101667.jpg
- (99.1 KiB) 227 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
taktiez aj regler ..v poradi uz treti na scootri :/ ..dufajme ze vydrzi dlhsie ako jeho bratia
- Prílohy
-
- 180220101669.jpg
- (78.82 KiB) 227 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
no a uz je to aj nahodene, vyzera to bombovo.. no foto neskôr , , ,
- fifais
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 08, 2009 11:11 pm
- Skúter: Gilera Runner 125VX
- Kontaktovať užívateľa:
pekneeee...no tie smerovky budu asi take ako moje...provizorne...aby sa nepovedalo 

Už je väčší 

- modreOKO
- motorkár
hej aj ja si myslim, ale uplne najhorsie je ze tie smerovky su pichnute vpodstate len v gripoch a nie v riaditkach ..
..a kus sa to ohyna, teda asi sa bude aj kus viac ked budem jazdit.. a neviem presne ako by som to tam mohol prichytit, lebo ako teraz napriklad ked potocim plynom tak tocim aj smerovkou ,, :/
..a kus sa to ohyna, teda asi sa bude aj kus viac ked budem jazdit.. a neviem presne ako by som to tam mohol prichytit, lebo ako teraz napriklad ked potocim plynom tak tocim aj smerovkou ,, :/
- Prílohy
-
- 180220101680.jpg
- (126.23 KiB) 222 stiahnutí
- rastinko
- skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 11, 2008 10:37 pm
- Skúter: italjet dragster 1998, piaggio zip 1993
a ty nevieš nasunúť ďalej celú tu krabičku s prepínačmi
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ked to vidim nedalo mi a kukam preco to tak riesil...ono ide o to ze DH su s moc hrubej trubky a tazitka sa dnu nevojdu...preto treba zaimrovizovat...moj navrh:
rozoberieme...ciernu gumu vyhodime...miesto nej splasime hadicu s vnutornym priemerom 9 alebo 8mm (sroba ma 9mm) hadica by mala mat vonkajsi priemer cca ako riaditka z vnutra...hadicu dame na srobu a cele to namydlime a vtlacime dnu...ked to zaschne malo by to dostatocne drzat ak nie je mozne to aj vlepit dnu
rozoberieme...ciernu gumu vyhodime...miesto nej splasime hadicu s vnutornym priemerom 9 alebo 8mm (sroba ma 9mm) hadica by mala mat vonkajsi priemer cca ako riaditka z vnutra...hadicu dame na srobu a cele to namydlime a vtlacime dnu...ked to zaschne malo by to dostatocne drzat ak nie je mozne to aj vlepit dnu

- Prílohy
-
- Resize of DSC09483.JPG
- (66.79 KiB) 208 stiahnutí
-
- Resize of DSC09484.JPG
- (73.54 KiB) 208 stiahnutí
-
- Resize of DSC09485.JPG
- (69.51 KiB) 208 stiahnutí
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- mizu
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Apr 16, 2009 9:32 pm
- Skúter: yamaha slider
tiež som mal tento problém ale ja som musel dať do susrtuhu a tu gumu som orezal nožíkom a drzí ako židovská viera
- Prílohy
-
- 19022010237.jpg
- (134.14 KiB) 203 stiahnutí
podpis som si este nenastavil
- modreOKO
- motorkár
..tak som konecne tu,
..alci, dik za riesenie môjho problemu, ja ked som to robil tak som skumal ako to tam vlastne drzi.. ta cierna guma vstrede je vlastne medzi hlavickou srobu a samotnou matkou.. ked su smerovky pichnute v riaditkach (nie DH) tak sa z vonku kruti srobou a vovnutri sa pritahuje matka , vlastne tym vznikne ten efekt, ze cierna guma vstrede sa zacne stlačovať a oprie sa o riaditka (zvnutra)..
..tvoj postup je vpodstate zalozeny na rovnakom principe teda ak sa nemylim .. no lenze problem je v tom ze ja tam tu maticu nevopcham (do DH) vôbec.. rozmyslal som aj nad tym ze dat matku ktora je bez \\\"prstenca\\\" , no potom to bude preklzovať ,,nie?
mizu.. presne toto aj mna napadlo, ked som na zaciatku skusal DO DwnHllov vopchat len samoznu ciernu gumu, ze orezat a ona by sa tam zmestila, no problem je v tej matici
..alci, dik za riesenie môjho problemu, ja ked som to robil tak som skumal ako to tam vlastne drzi.. ta cierna guma vstrede je vlastne medzi hlavickou srobu a samotnou matkou.. ked su smerovky pichnute v riaditkach (nie DH) tak sa z vonku kruti srobou a vovnutri sa pritahuje matka , vlastne tym vznikne ten efekt, ze cierna guma vstrede sa zacne stlačovať a oprie sa o riaditka (zvnutra)..
..tvoj postup je vpodstate zalozeny na rovnakom principe teda ak sa nemylim .. no lenze problem je v tom ze ja tam tu maticu nevopcham (do DH) vôbec.. rozmyslal som aj nad tym ze dat matku ktora je bez \\\"prstenca\\\" , no potom to bude preklzovať ,,nie?
mizu.. presne toto aj mna napadlo, ked som na zaciatku skusal DO DwnHllov vopchat len samoznu ciernu gumu, ze orezat a ona by sa tam zmestila, no problem je v tej matici

Naposledy upravil/-a modreOKO v Ne Feb 21, 2010 3:20 pm, upravené celkom 1 krát.
- modreOKO
- motorkár
fifais and all 
..sorry ze neprikladam viac foto, ale nedosiahlo by to pozadovany efekt, nakolko tam niesu plasty a este musim podotahovat chybicky krasy.. ale je to presne to co som chcel , som spokojny ..

..sorry ze neprikladam viac foto, ale nedosiahlo by to pozadovany efekt, nakolko tam niesu plasty a este musim podotahovat chybicky krasy.. ale je to presne to co som chcel , som spokojny ..
- Prílohy
-
- 180220101689.jpg
- (75.4 KiB) 159 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
.. este nejaka ta fotecka z práce 
..alci mal skvely napad potiahnut kabel smeroviek cez samotny predstavec
tak som sa trápil .. najskôr diera do riaditok (stred) .. potom ten \\\"pliesok\\\" a sup ho do predstavca cez stred.. pod predstavcom diera a von.. poviem vam nebola to haluz trepat to tymi spleťami kanalikov , ale dalo sa to 

..alci mal skvely napad potiahnut kabel smeroviek cez samotny predstavec

- Prílohy
-
- 180220101679.jpg
- (112.11 KiB) 157 stiahnutí
-
- 180220101685.jpg
- (99.09 KiB) 157 stiahnutí
-
- 180220101684.jpg
- (76.69 KiB) 157 stiahnutí
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ak sa ta guma dostatocne stlaci ze tu srobu do nej das prakticky ako samorezku tak to bude drzat aj bez matice...a ta matica ked je o gumu opreta tak nepreklzuje...mam odskusane
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- fifais
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Vyzera to fajin
...potom ukaz videjko aj s timi smerovkami ak ta mozem poprosit...Diky

Už je väčší 

- modreOKO
- motorkár
tak som zapojil teda trochu tej predstavivosti a improvizacie a prehnal som gumu par krat lekarskym skalpelom a samotnu maticu asi 10 minutovym opracovanim flexou.. obe nemali šancu
..krasne zmensene a s prehladom vosli do DH .. alci mal pravdu , matice nepreklzovali .. dal som na kazdu stranu este 3 kvapky chemoprenu a vopchal dnu.. a ako mizu uz pisal, drzi to ako zidovska viera.. som spokojny 

- Prílohy
-
- 230220101722.jpg
- (67.66 KiB) 99 stiahnutí
-
- 230220101723.jpg
- (63.92 KiB) 99 stiahnutí
-
- 230220101731.jpg
- (63.72 KiB) 99 stiahnutí
- modreOKO
- motorkár
no hosi, tak dnesny den mi nedal a vytiahol som ho von.. no este predtym reku ze naplnim baterku nech sa mi zase NEODBIJE regler ze nema kam davat prebytocny volty... tak som naplnil vsetko pekne spravene , nainstaloval do plastov .. a idem startovat.. startujem startujem (mam aj video no to neskôr).. nastartoval som a kukol na zadnu ziarovku, pekne naplno svietila (uz islo aj brzdove svetlo, aj truba..).. no
PRIDAL SOM .. A CO SA NESTALO .. ZIAROVKA PUK ..
..
..jaa uz nevykryvam proste, netusiim kde je chyba , alci vravi ze moze byt daco so zapalkom, stator zly ze to skratuje alebo ja nvm co.. ale bbez svetiel nemozem jazdit
:( ..
..nemate niekto podobnu skusenost , alebo nestretli ste sa s niecim takym ?.. prosim páni elektrikári pomôžte ..
PRIDAL SOM .. A CO SA NESTALO .. ZIAROVKA PUK ..

..jaa uz nevykryvam proste, netusiim kde je chyba , alci vravi ze moze byt daco so zapalkom, stator zly ze to skratuje alebo ja nvm co.. ale bbez svetiel nemozem jazdit

- Prílohy
-
- 240220101737.jpg
- (56.33 KiB) 82 stiahnutí
-
- 240220101739.jpg
- (71.54 KiB) 82 stiahnutí
-
- 240220101745.jpg
- (63.47 KiB) 82 stiahnutí
- fifais
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Ty mas s tim scootom len starosti
...nemohla to byt nahoda?...ze ako to bolo v teple a vytiahol si to von,ze z krehla?
...nic ine momentalne nenapada...

Už je väčší 

- Damo555
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Nov 16, 2009 5:05 pm
- Skúter: Yamaha Majesty S 125, Yamasaki Ym 150T
- Kontaktovať užívateľa:
vyber ziarovku a skus premerat kolko voltov tam dava
Yamaha Majesty S 125 - road
Yamasaki YM 150 T - offroad
- modreOKO
- motorkár
hejjjj,, si precitaj VLADYho prispevok o par stran naspäť ked sa riesil druhy odpaleny regler, ze jednoducho to nezmerias normalnym merakom, treba na to nieco specialne , alebo inou metodou to robit, neviem tiez tomu velmi nerozumiem .. jednoducho to nejde
a fifais,, no su starosti ale bez toho by to bola nuda , priznajme si to
ale ked uz toto vsetko vyriesim bude to redy to use 
a fifais,, no su starosti ale bez toho by to bola nuda , priznajme si to

- modreOKO
- motorkár
prestan prosimta , myslis ze ma to bavi stale len opravovat