Skúter pláva
Moderátor: Moderators
Skúter pláva
Zdravím všetkých priaznivcov skútrov, kedže aj ja som prepadol tejto vášni a zadovážil si skútrika, samozrejme jazdenku , Piaggio beverly 500 rv2003 a mal by som pár otázok:
jedna z nich znie skútrik mi začal plávať v zákrutách pneu najazdených asi cca 5000, tlak v poriadku, vedel by mi niekto poradiť čím by to mohlo byť alebo stretol sa niekto z podobným problémom?
Ďalej by som sa rád opýtal aké máte skúsenosti z touto značkou a servisom v okolí BA?
Ďakujem za akékoľvek podnety
jedna z nich znie skútrik mi začal plávať v zákrutách pneu najazdených asi cca 5000, tlak v poriadku, vedel by mi niekto poradiť čím by to mohlo byť alebo stretol sa niekto z podobným problémom?
Ďalej by som sa rád opýtal aké máte skúsenosti z touto značkou a servisom v okolí BA?
Ďakujem za akékoľvek podnety
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Skúter pláva
Tak mne napadlo, či nemáš príliš namäkko nastavené zadné pruženie, ale ak píšeš, že ti začal plávať (teda predtým neplával), tak jedine, že by sa ti samé rozšteľovalo...
Ďalší nápad je, či sa ti nerozpadli gumené bloky, ktoré neďaleko hlavného stojana držia motor na ráme (ja som tam také niečo gumené na mojom maxíku mal - Aprilia Atlantic 250).
A do tretice - nie je možné, že si si iba zvykol a začal ísť viac na hranu scootra? Scootre sa v porovnaní s motorkami pri rýchlejšej jazde viac vlnia...
Ďalší nápad je, či sa ti nerozpadli gumené bloky, ktoré neďaleko hlavného stojana držia motor na ráme (ja som tam také niečo gumené na mojom maxíku mal - Aprilia Atlantic 250).
A do tretice - nie je možné, že si si iba zvykol a začal ísť viac na hranu scootra? Scootre sa v porovnaní s motorkami pri rýchlejšej jazde viac vlnia...
Ďík skúsim popozerať, viem že skútre sú niekde inde čo sa týka z porovnaní z motorkami, skôr asi tlmiče alebo gumené bloky aspoň teda dúfam.Pretože stačia tie naše fajn cesty a prejsť po asfalte ktorý sa nadpája v smere jazdy a zadok lieta skoro doslovne.Viete mi ešte poradiť kde sa dajú zohnať diely, teda predajňa nie len predať ale aj poradiť?
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
ešte mi napadlo, daj scooter na hlavný stojan a skús pohýbať kolesom do strán, či tam nemáš vôľu... nemala by samozrejme byť žiadna, ale ak by bola, tak snáď uvidíš, či je uvoľnené koleso, alebo hýbeš celým blokom...
- cantor68
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 10, 2012 10:57 am
- Skúter: Prodaný. Aktuálně: YAMAHA MT-07 Moto Cage
Ahoj,dělalo mi to taky a byl to silentblok a k tomu uchycení motoru.
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
tiez by som to videl na tie silentbloky
Pekný deň Všetkým
takže príčina nájdená a odstránená, po dlhom bádaní a rozoberaní - chybné bolo ložisko katalógové číslo 600161-HK1816 2RS kúpite skoro všade kde predávajú ložiská, a nemusíte čakať 2 až 3 týždne kým vám to dodajú slovenský distribútori dielov piaggio.
ale ďakujem všetkým za pomoc a názory takže snáď sa niekedy niekde na ceste stretneme.
takže príčina nájdená a odstránená, po dlhom bádaní a rozoberaní - chybné bolo ložisko katalógové číslo 600161-HK1816 2RS kúpite skoro všade kde predávajú ložiská, a nemusíte čakať 2 až 3 týždne kým vám to dodajú slovenský distribútori dielov piaggio.
ale ďakujem všetkým za pomoc a názory takže snáď sa niekedy niekde na ceste stretneme.