Piaggio xevo 125
Moderátor: Moderators
- saly62
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Júl 16, 2013 9:12 am
- Skúter: honda xl 650 transalp, piaggio xevo 125
Piaggio xevo 125
Dúfam že sa nikto nenaštve že som založil novú tému ale všade len čítam burgman, honda , yamaha , aprilia atd... ale nikde som ešte nenašiel Piaggio xevo 125, myslím si že sú to pekné maxíky a bolo by dobré pokiaľ je ich dosť aj sa im samostatne venovať čo sa týka údržby , náhradných dielov, skúsenosti ainých ďaľších užitočných vecí
klídek pohoda a fajka zhasla
- bruno62tuci
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Apr 18, 2014 11:36 am
- Skúter: SYM Joyride 125 Evo
Re: Piaggio xevo 125
Nemaj obavy ak ťa ..... tak len cez počítač.A nie osobne.
Pokial mi chutna je to O.K
- SnoopyBA
- moderátor
- Dátum registrácie: St Máj 23, 2012 12:15 pm
- Skúter: Honda Vision 110
Presunute. Nechapem co to malo spolocne so stretavkami a vyletmi.
Bruno neviem co znamenaju tie bodky, len ti pripominam, ze aj vybodkovany vulgarizmus je brany ako vulgarizmus..
Bruno neviem co znamenaju tie bodky, len ti pripominam, ze aj vybodkovany vulgarizmus je brany ako vulgarizmus..
- mucow
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 19, 2010 9:13 am
- Skúter: Aprilia Leonardo 150; Suzuki DR 600 S
- Kontaktovať užívateľa:
Čo by Ťa zaujímalo? Môžeš sa pýtať aj na veci z vonku neviditeľné...
A pitvám ho ďalej
A pitvám ho ďalej
Spoiler: ukázať
-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: St Jún 30, 2010 6:32 pm
- Skúter: majesty 250/bola/ kawasaky z750s
mucow skus urobit niekedy casozberne video pri komplet rozborke
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Što slučilos molodec???
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- mucow
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Aug 19, 2010 9:13 am
- Skúter: Aprilia Leonardo 150; Suzuki DR 600 S
- Kontaktovať užívateľa:
Sewo- najbližšie ma môžeš prísť natáčať
Vlady- veľký servis hneď po kúpe + montáž alarmu atď. A na začiatku sa mi hneď nezdalo, že kopu skrutiek chýbalo, nebolo podoťahovaných, a nakoniec sa potvrdilo čo som tušil, bolo tu buchnuté . Tak som to odplastoval, podopĺňal chýbajúce skrutky, proste dávam to do stavu ako má byť.
Hold neoplatí sa osamote kupovať niečo čomu nerozumieš... Nabudúce už bude chalan múdrejší
Vlady- veľký servis hneď po kúpe + montáž alarmu atď. A na začiatku sa mi hneď nezdalo, že kopu skrutiek chýbalo, nebolo podoťahovaných, a nakoniec sa potvrdilo čo som tušil, bolo tu buchnuté . Tak som to odplastoval, podopĺňal chýbajúce skrutky, proste dávam to do stavu ako má byť.
Hold neoplatí sa osamote kupovať niečo čomu nerozumieš... Nabudúce už bude chalan múdrejší
Spoiler: ukázať
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Vypadá jak scooter bezďák....Al zas lepšie sa montuje čokoľvek kamkoľvek, ak je odplastované.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
- saly62
- st. skútrista
paráda konečne vydím nahé piaggio xevo, nemám sním problémy zatiaľ šlape ako má , menil som sviečku , komplet zadné svetlo, kevlarový remeň, variátor a olej poskladal a naštartoval a šlape ako hodinky, ale takto odkrytované som ho ešte nevidel
- saly62
- st. skútrista
čauko
vie mi niekto poradiť vracal som sa s motosalonu v Blave celou cestou mrholilo alebo pršalo všetko bolo ok až cestou späť som zastavil že natankujem v Tekovských Nemciach tak som vypol motor natankoval som a idem naštartovať a bum skúter len točíl a točil a nič do vtedy som nemal problém aj 20x som vypol a nebol problém až potom, prišiel som domov (skútra som doviezol na dodávke) dal do garáže a prišiel som k nemu na druhý deň na obed naštartoval na prvú šupu čo to mohlo byť môže navlhnúť indučka že hádže malú iskru, ešte na pumpe som vybral sviečku bolo krásna čistá a suchá, fajka je nová ako aj sviečka tak poraďte čo to može spôsobovať .... niečo niekde zatieklo na kontakty, alebo vysoká vlhkosť ....
vie mi niekto poradiť vracal som sa s motosalonu v Blave celou cestou mrholilo alebo pršalo všetko bolo ok až cestou späť som zastavil že natankujem v Tekovských Nemciach tak som vypol motor natankoval som a idem naštartovať a bum skúter len točíl a točil a nič do vtedy som nemal problém aj 20x som vypol a nebol problém až potom, prišiel som domov (skútra som doviezol na dodávke) dal do garáže a prišiel som k nemu na druhý deň na obed naštartoval na prvú šupu čo to mohlo byť môže navlhnúť indučka že hádže malú iskru, ešte na pumpe som vybral sviečku bolo krásna čistá a suchá, fajka je nová ako aj sviečka tak poraďte čo to može spôsobovať .... niečo niekde zatieklo na kontakty, alebo vysoká vlhkosť ....
- madma
- chodec
- Dátum registrácie: Ut Mar 24, 2015 12:00 am
- Skúter: Piaggio X Evo 125
Zdravím ze západu Čech a rád bych se připojil do "tlupy" XEvistů...
Informací o našich skůtrech není nikdy dost, tak pročítám zkušenosti ostatních a časem třeba i přispěji do vlákna něčím podstatným.
Btw Motorkár: To "nahaté" X Evo je super, máš to asi prolezlé až na kost, což z Tě pasuje do pozice odborníka na slovo vzatého
Informací o našich skůtrech není nikdy dost, tak pročítám zkušenosti ostatních a časem třeba i přispěji do vlákna něčím podstatným.
Btw Motorkár: To "nahaté" X Evo je super, máš to asi prolezlé až na kost, což z Tě pasuje do pozice odborníka na slovo vzatého