cawko,nema niekto zaujem ist zajtra na skycov na kofolu?
stretko je o 10:00 na skycove
ja vyrazam z partizanskeho okolo 9:00 a o 9:30 vyraza delltoro z moraviec
teda az vyjde pocasie a az rano nastartujem scoota
to by bolo super...
kofola nic-moc,ale vsetko ostatne bola parada,ozaj, ved tam hore,ako sme uz vchadzali do lesa,tam bolo nejake velke ohnisko
tam by sa dalo volaco zmontovat...
supnem sem fotky
Pokial je to ohnisko určené aj pre verejnosť tak není problém. Drevo sa tam snáď nájde a ostatné veci si každý donesie čo má rád. Už zostáva len dať nejaký dátum čo bude vyhovovať všetkým a hlavne počasie nech je dobré,lebo tieto náhle búrky sú nepríjemné.
nejaky ludia tam sedeli... mozno by to vedel zistit smulo,ma na skycove kamaratov
chcel som spravit akciu na nasej chate,ale musim to prebrat s nasimi...aby tam v tom case neboli
momoo : hh aka tam v tedy bola ako vyzerala ? bo tam dake zmrzlinarky poznam
Anubis : To miesto nieje nic extra ale je to urcite pristupne pre vsetkych (vola sa to zevraj vrch hora) v blizkosti je pekna kaplnka daka zrucanina dakeho čuda mozno kostolika a verejne ohnisko a dreva ze kolko len chces a da sa ist rovno pri ohnisko skutrom
az by to nevadilo,tak by sme to mohli dohodnut na sobotu(uz budem doma ) o 14:00 na skycove,vraj ma byt pekne a az by nebolo pocasie,tak by sa to presunulo na nedelu
smulo spominal este par dalsich scootov z mesta,
je to na nom,dohodnite sa s nim
osobne sa prikláňam radšej k nedeli , lebo v sobotu je dosť roboty doma. Keby to malo byť v sobotu tak ja by som prišiel neskôr možno niekedy po 16. Ale neviažte sa na mňa len hovorím ako to mám ja
P.S zmeňte názov témy už je neaktuálny. Napríklad na výjazdy Partizánske a okolie.
aj ja som za nedelu a nazov temy nemozem zmenit a anubis uz nieje doma takze jedine admin
pre tych co si chcu pozret foto http://leteckaposta.cz/727397206 su tam uplne vsetky z poslednej opekacky nijak som to nevyberal takze su tam aj dost nepodstatne foto
nazov zmeneny diky kukolarik
videl som fotky,vypada to tam dobre
takzde nedela o 14:00 stretko na skycove na tom ich "namesti"
my z parizanskeho sa mozeme stretnut o 13:00 na OMV
samozrejme sa vsetko moze prisposobit podla poziadavok