Z Bardejova som vyrazil podla planu o cca 14:00 a uz po par kilometroch som stal. Akysi hmyz si vybral idealnu trajektoriu ponad moje turisticke plexi a popod poodklopene plexi mojej integralky. Nastastie to bol hmyz nepichajuci a tak si po naraze iba sadol a inac neotravoval. Ocividne sa chcel zucastnit vyjazdu, ale to som mu nesplnil a po zastaveni na najblizsom moznom mieste mimo premavky si letel dalej.
Pokracoval som nerusene dalej smer Sabinov (od Bardejova cca 50km vzdialeny), do ciela som dorazil o 14:45, takze pohodicka. Xawierove XC uz stalo pred garazou, Xawier takisto. Vraj sa uz bol povozit (necudujem sa mu...). Fotku nemam, pretoze po kratkom pokeci sme sa pobrali smer Drienica na kofolu (resp. multivitamin).
Po skonzumovani nealkoholickeho napoja v pocte kusov 2 sme sa podujali vyskriabat sa na Lysu, tentokrat ja prvy... kopec je to riadny, scootrom vsak necinil najmensi problem, akurat moja Aprilka si musela uplne hore po zastaveni vypomoct ventilatorom chladica, pretoze ten nebol patricne ochladzovany kvoli pomalsej jazde. Scootre sme odstavili a sli sa pesky pozriet este vyssie na zjazdovku.
Cesta dole bola napodiv neprijemnejsia, pretoze kvoli zlemu povrchu sme potrebovali ist pomaly, tym padom spojky odpojene a o to viac bolo treba drat brzdove oblozenie... takze motory vypnute...

V Sabinove som na SHELLke natankoval (obycajnu 95, ale placebo efekt sa napriek tomu dostavil

Vylet povazujem za velmi vydareny, pocasie nesklamalo, maxiky jedna radost, premavka bola minimalna, akurat priroda este neprebudena, nic sa nezelena, vsetko este hnede, zaprasene... no isto sa to uz v najblizsich dnoch zmeni a konecne bude vsetko zakvitne, a hned bude cerstvejsie...