o tie kamienky sa neboj, to by bolo potom kolko scootrov tam na boku oslahanych... Podla mna je to celkom pekne, len neviem, ci treba kazdeho okato upozornovat, ze je to Honda - najma dlhoprstych (kedze sme na Slovensku).
(to len taka idea odomna )
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .
alebo dole napis honda z ciernej reflexnej folie + pasiky na kolesa a na chvost k sedadlu este daky napis, na styl ako mam ja a snoopyho na predok pred kolena..
Vdaka za tipy. Nejako to uz spolu dame.. Honda pod nohy, snoopy pred kolena je myslim ista vec. este mrknem na tie pasiky na kolesa a skusim vydumat ten napis..
Je to zámenné bez problému....KAPPA je sesterská značka GIVI...sú to tie isté veci líšiace sa akurát troška dizajnom a cenou....Nemusíš mať preto žiadne obamy.... Treba vybrať typ aký sa bude páčiť scootrovi a následne vyšetriť , kde ho majú za dobrú cenu. To je dôležité,pretože on bude ten kufor celý čas nosiť...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
Nasiel som ho (uz aj objednal v paolo.sk), 44 everybody nieje zla cena, myslim.. Zajtra si idem pren, idem aj pre nosic do Hondy tak potom "zavesim" nejake fotky Ď za rady.
Je to kompletka aj s platňou? Lebo ak to nechceš dávať dole, tak je tá platňa aj celkom zbytočná....dalo by sa ho šroubnúť aj priamo na nosič. Ale zas keď nemáš dielňu,a náradie, tak je to ťažko realizovatelné, lebo treba vyrobiť nejaké úchytky.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
Predajca v Honde mi povedal ze "mozno" ten nosic nieje potrebny, no nezarucuje ako to tam bude drzat a kolko to vydrzi kedze nosic na ktory to vsetko pojde nieje "rovna plocha". A nieje problem vyrobit nejake uchyty ale zase nechcem aby to vyzeralo ako "kolotoc".. inak kufor predavaju aj s platnou.
Je to kravina davat si kufor napevno. Mal som to tak na starom skutri a je to nanic. Niekedy chce clovek odviezt aj nieco vacsie, zhodi kufor a pripne to na platnu atd. Nehovoriac o tom, ze bez toho nosica len na tej uni platni by som sa bal, ze ked to nalozim tak mi to niekde odleti. Myslim, ze inzinieri v givi vedia co robia a vylomeny kufor ti potom asi tazko vyreklamuju. Nestoji to imho za tych par $ za nosic.
Btw. Na moj scoot stoji nosic 106€ takze si na tom este velmi dobre.