Kolesom som točil, káblom som hýbal a nič. Elektrika je snáď dobrá.
Koleso som dole nedal, zistil som že mi zase chýba ten správny kľúč č. 18

Takže zajtra ak sa bude dať, idem do obchodu a skúsim dať dole koleso...
Moderátor: Moderators
Jj dobre si povedal, ono islo o to, ze sa dalo nastavit zdielanie aj ked si nic nezdielal (podpora zo strany dc++ klienta) a vacsinou davali cele cisla. Co samozrejme je blbost, je desne mala sanca aby ste zdielali 25 000 000 kBTHeBaNDiT napísal:DC++ = ak ma pamat neklame, bol to jeden zo systemov zdielania roznych suborov (zvacsa piratskeho charakteru)
OP = nieco ako moderator, osoba s rozsirenymi pravomocami - operator
fake size sharing = tu uz sa stracam, ale asi hladali a odstranovali falosne zdielane subory
ale to sme uz riadne mimo temu...
Lebo nemáš na mňa číslo a ja nemám kúsok dajakého plechu... aj keď doma asi nie, ale v robote je ešte furt čo to poschovávané po skrinkách....duky5 napísal:.............Chcel som to vystrihnúť z plechu, no nemal som na to materiál. Tak som skočil do obchodu kúpiť lištu a Lko, ...........
Na občasné použitie postačí aj prísavkový držiak...dačo univerzálne za pár doláčov od čínskych súdruhov...flipper napísal:pekne si to vymyslel aj ja špekulujem ako dám nejakí držiak na Burgoša ale mne stačí len na telefon ked že mapy mam v ňom.
duky5 napísal: Už minulý rok som začal dumať nad pevným držiakom na navigáciu. Nie že by stará prísavka bola zlá, ale po jazde som držiak musel dávať dole, lebo nejaká dobrá duša by mi ho určite ukradla.
Takže najprv skrsla myšlienka, potom som vytvoril maketu z kartónu.
Chcel som to vystrihnúť z plechu, no nemal som na to materiál. Tak som skočil do obchodu kúpiť lištu a Lko, len tak som to strekol čiernym sprejom, nech to toľko nekričí.
Využil som diery na upevnenie plexi a inštaloval hrazdu.
Potom som nahodil plexi, namontoval držiak navigácie a hotovo
Toto je vrchol mojej amatérskej roboty. Tvári sa to funkčne, o dizajn mi nejde. Uvidíme či sa to neuklepe, vo výhľade by to nemalo moc zavadzať...