podsvietenie
Moderátor: Moderators
povolene nie je ani to plexi o ktorom snivaš v popise, pokial ho nevyraba Honda priamo na tvoj scoot...kukolarik napísal:Zaujimava je hlavne posledna veta popisu: Nie je povolené v rámci podmienok o premávke na cestných komunikáciách.
Tu ide o to, že na rozdiel od PC neonu je všetko vodotesne uzavrete, elektronika zabudovaná a lepsia cena
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
a aj neorigo plexi od znackovych firiem ma homologizaciu...iba univerzal nemusia mat na vsetko...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja mám origoš plexi a nieje na ňom nijaká homol. značka ... tak potom ako nespravím STK???? alebo ak si tam dám väčšie plexi tak mi zobere žabiak pri cestnej kontrole TP????? to by tu potom asi žiaden scooter nejazdil lebo skoro každý z nás tam má montnuté dačo neoriginálne....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

presne tak Vlady, na 99% ti nebudu hubovat ani za neony ani za to, že zobereš napr. plexi z JL 50QT5 a supnes ho na svoje Kymco, ale v oboch pripadoch to je jasne porusenie zakona.VLADY napísal:Ja mám origoš plexi a nieje na ňom nijaká homol. značka ... tak potom ako nespravím STK???? alebo ak si tam dám väčšie plexi tak mi zobere žabiak pri cestnej kontrole TP????? to by tu potom asi žiaden scooter nejazdil lebo skoro každý z nás tam má montnuté dačo neoriginálne....
Nemá zmysel to tu dalej rozoberat, nato tu už bola tema "Ako reaguju policajti na neony..." a aj priemerne inteligentný bernardín vie ako to je a ako to v skutočnosti chodi, to len Kukolarik mal poznamku odveci...