Tak a pribudla mi do garaze Gilera Runner 70 ,r.v. 2006 ,najazdene 10 000km. Ked som ju kupil mala nasledovny setup na ktorom bolo nabehane 800km: Valec Polini evo 2, Vyfuk DPR C21, Kluka seriova, Karburator Stage6 R/T 28PWK, Klapky Seriove s polini karbon listkami, Vario Polini speed control, Spojka Stage6 torque control clutch, Remen Polini kewlar. Kluka skoncila po necelych 800km s cim som ju kupil . Otec hned na druhy den bez mojho vedomia bol obiednat novu kluku zial zasa seriovu.

Kluka prisla zoskladali sme motor a skuter nastartoval, po skusobnych 2 km Runnerko zdochol nakopacaka bola tvrda a uz som tusil ze je to zadrete, ked som to rozobral toto tusenie sa mi iba potvrdilo

Nezostavalo mi nic ine ako objednat novy setup pretoze len to co by som dal za valec dam za cely setup. Tak som obiednal nasledovny setup: Valec Stage6 Streetrace, Vyfuk Stage6 Pro replica a Karburator DO Black edition 19" ostatne vsetko zostava len to musim este doladit. Zatial je Runnerik rozobraty v garazi a caka na nove veci.

Ihned ako pridu poskladam to dodam aj nove foto a dufam ze aj video. Zatial tu dam len foto z inzeratu