Poziadavka: fotky musia byt kvalitne, skuter na fotke by mal byt niecim zaujimavy a nemala by to byt seriovka polepena nalepkami, samozrejme celkova kompozicia fotografie by mala byt zaujimava, dalej nevkladajte sem fotky ktore najdete kdesi na nete - tie budu okamzite odstranene adminom! nezaujimaju nas fotky na ktore nemame autorske prava a hlavne nas zaujimaju SLOVENSKE masinky a prokjekty . Tak dufam ze sa sem nieco dostane

Aby to tu bolo prehladne pridavam kandidatov, respektive fotografie ktore kandiduju do kalendara 2011, hlasovanie pridam na konci septembra. pre istotu tu pridam co som napisal kdesi na piatej strane:
Chlapci moji zlati, podmienky su stanovene hned v prvom prispevku tohto topicu... myslim ze viac netreba, snad len to ze by to mal byt opat format A3 ale tentokrat na sirku. Kludne dam o fotky hlasovat, aby to bolo regulerne mozte mi podla vas finalove fotky posielat sukromnou spravou pripadne na moj majl optik999@mpoptik.sk , ja ich pozmensujem aby sa dali na fore korektne zobrazit a ocislujem ich, povedzme si ze cakam na fotky do konca septembra a potom dam na hlasovanie 2 tyzdne +/- nejaky ten den. Pokial sa nazbieraju fotky urobim vsetko preto aby kalendar bol /mimo sponzoringu v podobe minulorocneho/ . NEPOSIELAJTE mi koncepty fotografii ale finalne fotky!!! ak ich chcete mat nejak upravene /napr. vo Photoshope pozadie a podobne/ tak si to tak urobte, graficky sa to potom nejak da dokopy.
Takze tu su kandidati:
Cislo 1. 11Erzo11 so svojim projektom:
Cislo 2. Ice_cream71 so svojim projektom: