Pomoc s identifikaciou cinskej 4T hlavy motora.

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
geetee

Pomoc s identifikaciou cinskej 4T hlavy motora.

#1 Príspevok od užívateľa geetee » Ut Nov 20, 2007 11:26 am

Chcel by som poprosit o pomoc s identifikaciou tejto hlavy pretoze na nu potrebueme veko ventilov a nevieme s coho je to, je to s dakeho cinana ale KEEWAY to nieje, preto by som vas chcel poprosit ze kto ste si uz nastavovali ventili a mali takuto istu hlavu tak prosim napiste co je to za znacku a model, dakujem.

Obrázok
Obrázok
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Nov 20, 2007 11:58 am

na prvy pohlad ako arn (umiestnenie ventilov a pod...)ak tak len profil na dekel je iny... sym a linhai si najdi katalog dielov...ked nie je keeway tak tyto maju vlastne hlavy...este aj kymco
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

scrat

#3 Príspevok od užívateľa scrat » Ut Nov 20, 2007 4:14 pm

identicku mám aj ja ale podla foto ti neviem povedač či sa jedná o 50-125 alebo 150cc hlavu, to zistiš zmeranim spalovacej komory

LoLMAn
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Ut Sep 18, 2007 4:04 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa LoLMAn » Ut Nov 20, 2007 6:30 pm

je to na 100% motor GY6-skor by som hladal podla objemu-skoro kazdy vyrobca pouziva rovnake.
Kymco to nieje na 100%,lebo ma na kazdom diele napis KYMCO.Najskor by som to tipol na JinLun a pod.
podpis som si este nenastavil

geetee

#5 Príspevok od užívateľa geetee » St Nov 21, 2007 12:35 pm

LoLMAn napísal:je to na 100% motor GY6-skor by som hladal podla objemu-skoro kazdy vyrobca pouziva rovnake.
Kymco to nieje na 100%,lebo ma na kazdom diele napis KYMCO.Najskor by som to tipol na JinLun a pod.
je to GY6 ale nie KEEWAY a potrebujem zistit co, pretoze potrebujem kupit na to veko ventilov.
scrat napísal:identicku mám aj ja ale podla foto ti neviem povedač či sa jedná o 50-125 alebo 150cc hlavu, to zistiš zmeranim spalovacej komory
je to 150ccm

scrat

#6 Príspevok od užívateľa scrat » St Nov 21, 2007 6:33 pm

tak potom skus odchytit niekoho so 125cc činou, hlava by mala byt rovnaká, rozdiel by mal byt iba vo vrtani valca

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#7 Príspevok od užívateľa VLADY » St Nov 21, 2007 6:42 pm

Sorry za OT ale : Čínska hlava = šikmé oči??? :D Inak celkom nemchápem..... máš hlavu nevíš jaká je a zháňaš dekel???a kam ju chceš použiť ak nevíš od jakého je motora??? :shock:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"