AC alebo LC
Moderátor: Moderators
- 4BALL
- st. skútrista

- Dátum registrácie: St Aug 30, 2006 12:44 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
AC alebo LC
Kamos sa ma pytal ze co je lepsie, ja som mu povedal ze LC no neviem isto, tak chcem pocut Vase nazory dakujem 
podpis som si este nenastavil
-
erik012
Re: AC alebo LC
lepsie je LC......aspon podla mna tiez...4BALL napísal:Kamos sa ma pytal ze co je lepsie, ja som mu povedal ze LC no neviem isto, tak chcem pocut Vase nazory dakujem
-
maxipayne
re
myslim ze sa to tu riesilo a vsetko ma svoje pro a proti jedno je lacnejsie a druhe drahsie jedno je menej udrzbove druhe trochu viac jedno hlucnejsie druhe menej ale ked sa vsetko podskrne na tunovanie je lepsie LC ale kity su napr. o 20% drahsie a maju trosku vacsi vykon/cca .0.5 az 1.5PS/...vsetci co mate AC poznate ze ked je chladnejsie tak skuter vam trochu lepsie taha
na bezne jazdenie je to prakticky jedno
na bezne jazdenie je to prakticky jedno
-
ripper
-
aja1131
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
rozdiel je napr vo výdrži motora , pretože napr LC má vôlu valec- piest nový kus 0,03 a AC 0,07 a pritom max. vôla na opravu alebo na výbrus je 0,10 takže vodníka môžeš teoreticky drať dvakrát viac ako vzducháča... 
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
-
geetee
-
midži
-
geetee
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
To chceš tvrdiť že vzducháč má pracovnú teplotu len 55°C??? ja by som povedal že kludne aj nad 100 a preto sa dáva väčšia vôla piest-valec na vzducháča ako na vodníka aby sa to nezadrelo...ale možno sa mýlim.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
vzduch funguje okolo 120°C...voda ma ideal 80-90°C...u tuningovych byva teplota vody menej...VLADY napísal:To chceš tvrdiť že vzducháč má pracovnú teplotu len 55°C??? ja by som povedal že kludne aj nad 100 a preto sa dáva väčšia vôla piest-valec na vzducháča ako na vodníka aby sa to nezadrelo...ale možno sa mýlim.
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
geetee
-
geetee
ne vzduchac, ale dvojtakt, a pracuje aj teplejsie, ale som napisal max vykon. a teraz stara moja to mozes zacat chladit na tu teplotu, u LC je to skoro bez problemov, len treba trocha vecsie chladice a zvysit prietokVLADY napísal:To chceš tvrdiť že vzducháč má pracovnú teplotu len 55°C??? ja by som povedal že kludne aj nad 100 a preto sa dáva väčšia vôla piest-valec na vzducháča ako na vodníka aby sa to nezadrelo...ale možno sa mýlim.