jsem rad že se zatím líbí ...
4mitko: variator mam stage6 sport pro, hebo racing je klika a s těma penězma, no co bych s nima jiného v mém věku mohl dělat , nekouřím, piju s mírou...ale raději vrazím do skůtra...
4odo: jojo je to subframe
hej hej ved jasne to ma zaujimalo že S6 vario som to pisal v rychlosti tak som napisal Hebo. potom napiš ako ten variator fachčí...S6 spojky su dobre tak som zvedavý ako na tom bude vario...
nejsou ,,lepší" já jen nad věcma který kupuju přemýšlím, jsou to Stage6 R/T FKM VITON , v-force jsou dobrý tak od necelých 13 tis otáček, tolik já ted točit určitě nebudu, spíš bych řekl že budu točit okolo 12--12300, takže proto ,,horší" klapky
tak dneska mi to nedalo a rozbalil jsem všechny díly a koumal jsem je z blízka a u válečků na mě vypadl nejspíš nějaky lubrikant na válečky, tak jsem se chtěl zeptat, jestli je dobrý válečky namazat nebo je nechat ,,klasicky" suchý??
pri s6 valcekoch je to normalne.... vraj je to nejaka specialna vazelina ci co. ale mne sa zdala uplne obycajna ale aj tak som si valceky namazal tou vazelinou... aj ked neviem aky to malo zmysel
ta vazelina by mala predlzit zivotnost valcekov...ale na druhu stranu sa na nu lepi prach z valcekov a remena tak to je za chvilku zasrate...obycajna vazelina to nie je...skus dat obycajnu do varia...za 5min po nej ani stopy...jednak ze sa to slusne zahrieva a tym zredne kus a ta odstrediva sila ju hned vyhadze...a cisti karter potom od vazeliny (skusal som to a potom som pucoval...)
kamo...je mi to luto vypadalo to nenormalne super...ale hadam das dokopy problemy a dalsi stun projekt este dokonalejsi sa ti zrodi hlave...tak drzim palce skore vyriesenie problem