Vážené dámy a Vážení páni, dovoľte mi predstaviť Vám moju "nastávajúcu"
na cestách i necestách -DERBI RAMBLA 300i!!!
Po neskutočne napínavom príbehu( o výbere skútra

, rozhodovaní sa

, napínavej doprave

) som sa koooooonečne dočkal!!! Kamarát ju priviezol v absolútnom poriadku a s ňou aj veľké plexi( na fotke je v krabici vedľa skútra) a originál Derbi kufrík na prilbu-35l. Ani si neviete predstaviť, aký som neskutočne šťastný, že už mám tú krásku doma a hlavne v poriadku

!!! Ospravedlňujem sa za kvalitu a prevedenie prvých fotiek skútrika

, ale mám u mami v garáži trocha neporiadok, takže naše oficiálne "svadobné" fotky sem určite hodím priebežne... (Keby to tak čítala moja najdrahšia polovička, tá by mi dala, že "svadobné"!!!

)
Inak tá biela je fakt krásna, ako svadobné šaty nevesty! Neviem, či sa mi to len zdá, ale nie je to obyčajná biela, ale pri bližšom skúmaní sa javí, ako metalíza!!! Už sa teším, až ju pôjdem prihlásiť a hlavne až si ju budem môcť poriadne vyskúšať!!! Ale na to si ešte chvíľu počkám, nakoľko ešte nemám vystavený techničák, ale chalani z predajne mi ho sľúbili poslať čím skôr. A hlavne musím, ako aj my tu všetci, počkať na priaznivejšie počasie!!!
Ale dosť bolo slov, nech sa páči zoznámte sa prosím .....................................................