program na: http://bikerscentrum.sk/?page=BCSclub&id=1
Akurat vstupne mohli este prezradit.
By som sa siel kuknut na Slovakiaring ked je to zadara (ak tam nebudu dake dalsie blbe podmienky)

Moderátor: Moderators
ved vpravo dole je cena ze 10e..Taogunka napísal: Akurat vstupne mohli este prezradit.
Ja ti garantujem, ze ked ma tam aspon na 20 minut pustia, vyblaznim sa do ruzova aj s dvojvalcom...ŠAKUL napísal:Aj tak na okruh sa oplati ist ked mas 4 valec a nie 1/2 valec ...
Tak hej ... asi mas predsa pravdu, ale nejak moc do otacok nam to nepojde ... skor v zakrute sa vyblaznime ako na rovinkekukolarik napísal:Ja ti garantujem, ze ked ma tam aspon na 20 minut pustia, vyblaznim sa do ruzova aj s dvojvalcom...ŠAKUL napísal:Aj tak na okruh sa oplati ist ked mas 4 valec a nie 1/2 valec ...
btw, pri 4 valcoch castejsie radis ako pri dvoch, tak by som to povazoval aj za vyhodu pre nas neskusenych na okruhu...
Nie ze problemy, ale proste zmena ... ktovie čo a prečo.matrixko napísal:to preco sa tak sprosto rozhodol? co boly pri poslednom zraze nejake problemy?
Tiez som to asi nejako nepochopil...to mi chces povedat, ze napr. Dukna 1098 nie je na okruh, lebo je to dvojbuch??kukolarik napísal:Ja ti garantujem, ze ked ma tam aspon na 20 minut pustia, vyblaznim sa do ruzova aj s dvojvalcom...ŠAKUL napísal:Aj tak na okruh sa oplati ist ked mas 4 valec a nie 1/2 valec ...
btw, pri 4 valcoch castejsie radis ako pri dvoch, tak by som to povazoval aj za vyhodu pre nas neskusenych na okruhu...
Urcite je na okruh ...mabi napísal:Tiez som to asi nejako nepochopil...to mi chces povedat, ze napr. Dukna 1098 nie je na okruh, lebo je to dvojbuch??kukolarik napísal: Ja ti garantujem, ze ked ma tam aspon na 20 minut pustia, vyblaznim sa do ruzova aj s dvojvalcom...