V nedelu sa jeden z Templar rider pusta na Oravu a Kysuce
 Pridu aj Ogary z Moravy.Odchod z Bytce z pump Slovnaft
o 11,00hod

Pre nepriazen pocasia odpiskane.Ogary nedojdu v Roznove chcije a chcije.

Moderátor: Moderators

no šak stakými skúterkočkami to inak ani nejde
  no šak stakými skúterkočkami to inak ani nejde  

Doma vsetko na mna padalo tak som sa bol pozriet na Klak z druhej strany.Naparadu.
 Doma vsetko na mna padalo tak som sa bol pozriet na Klak z druhej strany.Naparadu. 
len dúfam ,že si mal helmubruno62tuci napísal:Doma vsetko na mna padalo tak som sa bol pozriet na Klak z druhej strany.Naparadu.
 keď to padlo na teba
 keď to padlo na teba 

ne že by som nemal rád veterány, ale uprednostním bez váhania jednostopé veterán mašinky.
  ne že by som nemal rád veterány, ale uprednostním bez váhania jednostopé veterán mašinky.  Idem si svoje ...jazda ,zástavka na základni ...atď..Prajem pekný zážitok všetkým čo sa žúčastnia.
 Idem si svoje ...jazda ,zástavka na základni ...atď..Prajem pekný zážitok všetkým čo sa žúčastnia. 

asi nastal čas vymeniť skúter za motorku
 asi nastal čas vymeniť skúter za motorku  

Dnes som bol na hrade Strecno bolo na co pozerat.
 Dnes som bol na hrade Strecno bolo na co pozerat.  
 ďakujeme za pasy slovenského rytiera
 ďakujeme za pasy slovenského rytiera  osobne odovzdám členom záujemcom... ,ďalšia akcia je pánovaná na 10.júl - Hrad Sklabňa
 osobne odovzdám členom záujemcom... ,ďalšia akcia je pánovaná na 10.júl - Hrad Sklabňa 

Idem pozriet tuna tuto akciu 4.7. nepridate sa .
 Idem pozriet tuna tuto akciu 4.7. nepridate sa . 

Cello je mi luto ale na 10.7. Uz daco mam a bolo toho moc obavam ze bysom nestihal.Tak dakedy inokedy sa rad pridam.
 Cello je mi luto ale na 10.7. Uz daco mam a bolo toho moc obavam ze bysom nestihal.Tak dakedy inokedy sa rad pridam.