27.7. mini vyjazd do Senca na kofolu
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Kuko zabudol fotot, pravda velka...
No chlapci, nakoniec sa zbehlo zopar skutrikov, celkom slusne to vyzeralo, dali sme kofolku, pokecali, spoznali veduceho, kto ho este nepoznal/napr. ja/ a okolo 11 tej sme uz sli domov... To ze som sa dostal domov az okolo 3tej v noci, to je ina tema...
BACIIIIIIIIL tak s tebou vzdy pocitame, ale sak ked si sa uz mesiac neozval a ja viem z e de si? Budem ti volat teda, ked daco... Pozri vylet 11.8.!!!
Bobo - rad som ta spoznal, dalsi super clen do partie... Fajn som sa stebou previezol po dialnici!
No chlapci, nakoniec sa zbehlo zopar skutrikov, celkom slusne to vyzeralo, dali sme kofolku, pokecali, spoznali veduceho, kto ho este nepoznal/napr. ja/ a okolo 11 tej sme uz sli domov... To ze som sa dostal domov az okolo 3tej v noci, to je ina tema...
BACIIIIIIIIL tak s tebou vzdy pocitame, ale sak ked si sa uz mesiac neozval a ja viem z e de si? Budem ti volat teda, ked daco... Pozri vylet 11.8.!!!
Bobo - rad som ta spoznal, dalsi super clen do partie... Fajn som sa stebou previezol po dialnici!
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Dakujeme Záhoráckej úderke za účasť a na budúce už ozaj musíme ísť na výjazd na ten smer ,pretože George má už zadnú gumu uplne zodratú čo furt chodí cez tú BABU semkaj na výjazdy!!!!
Ja som bol spokojný z účasťou aj programom ,škoda že KIKA nešla ,akurát dneska ráno pri vstávaní do roboty to bolo horšie... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
to je uzasne, ako to cele dopadlo a vlastne dopada...
Zavolal mi ondris, ci neideme na kofolu, zrazu sme boli traja-styria, hodil som to sem na forum a co? Popisane uz 3 strany, pritom ziadna velka kacia sa nekonala...
A to ma tu niekto bude blaznit, ze sa neda dat dokopy par ludi na nejaky normalny vyjazd... ked len na kofolu sme sli hned kolkati...
Zavolal mi ondris, ci neideme na kofolu, zrazu sme boli traja-styria, hodil som to sem na forum a co? Popisane uz 3 strany, pritom ziadna velka kacia sa nekonala...
A to ma tu niekto bude blaznit, ze sa neda dat dokopy par ludi na nejaky normalny vyjazd... ked len na kofolu sme sli hned kolkati...
podpis som si este nenastavil