aj som zmokol aj som tu....
17.8.2007 mini mini :)
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Už som doma z výletu
ale nevadí aspoň viem ako to je jazdiť v daždi a potme a ešte aj na scootri....nič moc ...
Musím pochváliť hlavne KIKU že sa odhodlala... dúfam že oni nezmokli a došli šťastne domov aj z Doktorom... 
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- kika
- skútrista

- Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 6:12 pm
- Skúter: Gilera Runner 125 ST
no hlasim ze konecne to vyslo, ani som nezmokla, ked som bola uz v meste tak nieco padalo, ale to mi ani plexi nezakvapkalo riadne a ako som odlozila skutrik, kuknem z okna a uz prsalo, no som sa vyhla tomu dazdu len tak tak.dufam ze ste vsetci dorazili, ok, taktiez ma tesi ze konecne poznam zopar viac ludi, teda aj osobne a aspon mi uz nikto nemoze tvrdit ze som nebola na ziadnom zraze(teda bratislavskom myslim) 
podpis som si este nenastavil
- Bobo
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
Tak, je 23:05 a som po 80-tich kilometroch v daždi doma. Vďaka tomu, že súdruhovia vo Francúzsku vymysleli dobré oblečenie (IXON) a súdruhovia na Tajvane dobrú kapotáž (Kymco XC), stačilo vyžmýkať len rukavice a všetko je v pohode. (V tomto príspevku boli použité reklamné informácie.
)
Ďakujem súputníkovi Vladymu za odprevadenie ma na spoločnej ceste v tom daždi až po Bajkalskú. :walk:
Myslím, že to bolo fajn stretnutie.
Očakávam, že sa zajtra dostavia na Záhorie zástupci hlavného mesta, tak ako sme sa dohodli.
Ďakujem súputníkovi Vladymu za odprevadenie ma na spoločnej ceste v tom daždi až po Bajkalskú. :walk:
Myslím, že to bolo fajn stretnutie.
Očakávam, že sa zajtra dostavia na Záhorie zástupci hlavného mesta, tak ako sme sa dohodli.
Naposledy upravil/-a Bobo v So Aug 18, 2007 1:29 am, upravené celkom 1 krát.
KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT
- Bobo
- st. skútrista

Tak takto to nejak v Senci vypadalo. Nakoniec sa nás zišlo napriek hrozbe dažďa dosť. Cestou nazad sme síce parádne zmokli, ale stretko to bolo fajn. (Ospravedlňte zníženú kvalitu obrazu, porucha je mimo územia ČSSR
)
Nakoľko niektorých som spoznal až dnes, je možné že som niekomu skomolil meno. V tom prípade sa ospravedlňujem a prosím napíš správne meno do SS - ja to dám do popisky pod fotky. Vďaka.

zľava: Kika, Tomino, Widow, Yamasaki, Yamasakiho priateľka Mata, Ondris, Kukolarik, Doktor, Kukolarikova priateľka Emi,Ondrisova priateľka, Vlady, Mabi, Lucas

zľava: Widow, Kukolarik (práve cestuje prstom po mape do Chorvátska), Tomino, Mabi

zľava: Emi, priateľka Ondrisa, Ondris, Doktor

zľava: Ondris, Doktor, Mata, Yamasaki

zľava: Vlady, Lucas, Kika

naše stroje

a zas

a zas

a zas

a nakoniec moja maličkosť (ilustračné foto).
Nakoľko niektorých som spoznal až dnes, je možné že som niekomu skomolil meno. V tom prípade sa ospravedlňujem a prosím napíš správne meno do SS - ja to dám do popisky pod fotky. Vďaka.

zľava: Kika, Tomino, Widow, Yamasaki, Yamasakiho priateľka Mata, Ondris, Kukolarik, Doktor, Kukolarikova priateľka Emi,Ondrisova priateľka, Vlady, Mabi, Lucas

zľava: Widow, Kukolarik (práve cestuje prstom po mape do Chorvátska), Tomino, Mabi

zľava: Emi, priateľka Ondrisa, Ondris, Doktor

zľava: Ondris, Doktor, Mata, Yamasaki

zľava: Vlady, Lucas, Kika

naše stroje

a zas

a zas

a zas

a nakoniec moja maličkosť (ilustračné foto).
Naposledy upravil/-a Bobo v So Aug 18, 2007 1:29 pm, upravené celkom 3 krát.
- Bobo
- st. skútrista

čítajúci: a čo keby ste niekedy dali stretko bližšie... Trnava...alebo aj Hlohovec (to aby mi došiel skúter )
Veď SC - Hlohovec je 45 km. To máš problém dôjsť kvôli tomu, že by ti nevydržal skúter? Veď to sa bežne jazdí bez problémov na bicykli
Do SC chodíme s Georgeom v pohode a to je cez BA 80km.
Veď SC - Hlohovec je 45 km. To máš problém dôjsť kvôli tomu, že by ti nevydržal skúter? Veď to sa bežne jazdí bez problémov na bicykli