Nejak by som chcel opat tu nazory ludi, kam a kedy by sa chcelo na prvy vyjazd. Dajte nejake mapky(KUKO), nazory na nejake trasy a podobne........prve jarne sa pomalicky ale isto blizsia, a urcite sa vsetci tesite na teple pocasie.
PRVY VYJAZD 2008
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- ŠAKUL
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Dec 04, 2006 11:13 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
PRVY VYJAZD 2008
Pekne Vas zdravim.
Nejak by som chcel opat tu nazory ludi, kam a kedy by sa chcelo na prvy vyjazd. Dajte nejake mapky(KUKO), nazory na nejake trasy a podobne........prve jarne sa pomalicky ale isto blizsia, a urcite sa vsetci tesite na teple pocasie.

podpis som si este nenastavil
- kukolarik
- moderátor

- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Takze LUKAS chce moje vyjadrenie, nech sa paci:
Vyjazd sa na datum planovat neda, zatial, pretoze nevieme ako sa bude vyvyjat pocasie. Odhadujem to tak koncom februara, jedno pekne sobotne poobedie.
Na bukovu zabudni, nikto z BA ani z okoloia a toboz nie z NR sa ti nebude trepat tak daleko
Zabudni na velky vyjazd, prvy vyjazd, co naplanujem bude urcite tu niekde na okoli, lebo nebude neviem ako teplo a netreba hned 200 km nasuchat...
Takze moja official odpoved:
Datum:
cca koncom februara
Minimalna teplota:
cca 10-12 stupnov/na obed/
Trasa:
Priklad BA-Senec-Pezinok-Modra-BA
proste tak do 50-100km
Toto moj nazor, treba tomu dat este tak dva mesiace, potom sa da spekulovat, zatial je to co ked raz bude pekne, co budeme robit... Vsetci viete, ze vyjazdy ohlasujeme pekne vcas na forum, jasne a zretelne, takze sa nemusis bat ze premeskas.
Osobne skor, ako su vonku suchce cesty a teplomer ukazuje 10+ nikam neidem.
Vyjazd sa na datum planovat neda, zatial, pretoze nevieme ako sa bude vyvyjat pocasie. Odhadujem to tak koncom februara, jedno pekne sobotne poobedie.
Na bukovu zabudni, nikto z BA ani z okoloia a toboz nie z NR sa ti nebude trepat tak daleko
Zabudni na velky vyjazd, prvy vyjazd, co naplanujem bude urcite tu niekde na okoli, lebo nebude neviem ako teplo a netreba hned 200 km nasuchat...
Takze moja official odpoved:
Datum:
cca koncom februara
Minimalna teplota:
cca 10-12 stupnov/na obed/
Trasa:
Priklad BA-Senec-Pezinok-Modra-BA
proste tak do 50-100km
Toto moj nazor, treba tomu dat este tak dva mesiace, potom sa da spekulovat, zatial je to co ked raz bude pekne, co budeme robit... Vsetci viete, ze vyjazdy ohlasujeme pekne vcas na forum, jasne a zretelne, takze sa nemusis bat ze premeskas.
Osobne skor, ako su vonku suchce cesty a teplomer ukazuje 10+ nikam neidem.
- kukolarik
- moderátor

- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
mabi napísal:ak ste ma nevylucili z partie, tak sa rad pridam![]()
Jasne ze nie, radi ta privitame... neide o skutre, ide o ludi!
no len pozor priatelu, spotreba uz nebude pekne 3L/100km... takze aj do penazenky to vleze... ale zas mi to ukazes na rovinke, co robia koniky a budem nestastny....mabi napísal:... a pojdem kamkolvek...
- ŠAKUL
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Dec 04, 2006 11:13 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Fiiiha Mabi jj ty mas peknu 500ku, ja som vzdy s otcom chcel kupit Kawasaki GPZ 500 S, tieto motorky maju zhodne linkove motory, radovy kvapalinou chlad. dvojvalec. Co sa mi fakt na to najviac paci, je slusny tah od nizskych do strednych otacok, spotreba okolo 5 litrov, zalezi od jazdy a nenarocnost na udrzbu.a nakoniec to najkrajsie pekny zvuk dvojvalca. No kazdopadne Martinovy drzim palce a vela stastych km spolutravenych bez nehody..........ja to krasavica
snad mi dovolis si nanu sadnut
.....
ps: k tomu pocasiu sak dame zraz ked bude aspon 10 stupnov, hockedy len nie moc daleko od TT, cize nejaky stred MODRA/SENEC/ max. Jelka
ps: k tomu pocasiu sak dame zraz ked bude aspon 10 stupnov, hockedy len nie moc daleko od TT, cize nejaky stred MODRA/SENEC/ max. Jelka
- Lukasso111
- kolobežkár

- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 12:19 am
- Kontaktovať užívateľa:
- Lukasso111
- kolobežkár

- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 12:19 am
- Kontaktovať užívateľa:
jasnééé chapem šak časom kupim niečo väčšie a to by som mohol behat bez problémov s vami a určite by som vás nebrzdilŠAKUL napísal:No ale chalani 50-kari, treba pokupovat aspon 125ky, lebo tot Mabi 500-ka, ja 250-ka a blavaci tiez 250 a 125-ky Hondy..........tento rok necakam a nejdem 60ale nee pohodka bude rad ked naj pojde co najviac aspon v tom tempe 80-90 km/h Lukassoo chapes?