Poobede 13.4.2008 - nedela
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
theruck: hej, SV1000 je krasna a fajn moto, ale tych 7 si povedal este dost malo..to by sa clovek musel dost krotit. A s SV650 som takmer na tom istom, co s cbf 500. Mas pravdu, dvojvalce tocia menej - ved napokon to zo svojej SVcky poznas.
Tomino: no neviem ako ty, ale pre mna je aj spotreba dost dolezita - skus si dat 250 - 300 km (co su nase bezne vyjazdy za 1 den cez vikend) so spotrebou 4,5 litra a s 9 litrami. A tomu ver, ze na penazenke to zbadas... Ked sa vozis len po okoli a spravis 30 km, moze Ti to byt jedno, ale ja mam motorku na to, aby som sa vozil a nie utieral prach... A tocit ju tocit budes, to si hovoris len teraz, ze nie.
Tomino: no neviem ako ty, ale pre mna je aj spotreba dost dolezita - skus si dat 250 - 300 km (co su nase bezne vyjazdy za 1 den cez vikend) so spotrebou 4,5 litra a s 9 litrami. A tomu ver, ze na penazenke to zbadas... Ked sa vozis len po okoli a spravis 30 km, moze Ti to byt jedno, ale ja mam motorku na to, aby som sa vozil a nie utieral prach... A tocit ju tocit budes, to si hovoris len teraz, ze nie.
podpis som si este nenastavil
-
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 30, 2007 10:39 pm
- Skúter: neuvedený
mabi: pre mna je spotreba dolezita bo mam skuter na dennodene pouzivanie skoro v kazdom pocasi a tiez nerobim najmenej km. Len ked sa chcem vyblaznit tak vtedy by som na spotrebu nepozeral. Tych 9 l sami zda aj tak strasne vela, a som zvedavy ci by si furt tocil takeho litra, ktory to nepotrebuje ako 500ka. Alebo by si chodil furt cca 200 km/h ? Znamy ma Bandita 1200 a priemerku ma 6,5 l pri cca 130tke...tot moj subjektivny nazor. 

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
To dnes rano bol lejka ako svina a Tomino si o 60 tocil akoby zlty svitil...Tomino115 napísal:pre mna je spotreba dolezita bo mam skuter na dennodene pouzivanie skoro v kazdom pocasi ...
kolko mas nabehanych km? tak pre zaujimavostTomino115 napísal:.... a tiez nerobim najmenej km. Len ked sa chcem vyblaznit tak vtedy by som na spotrebu nepozeral.