27.8.2008 Tatry a Polsko
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
27.8.2008 Tatry a Polsko
Datum a miesto odjazdu:
27.8. (streda), z BA, doobeda
Trasa:
BA-NR-BB-Donovaly-Ruzomberok-Poprad-Stara Lesna
Ubytovanie:
Stara Lesna, 250sk/noc, este jedno miesto vieme zabezpecit, keby sa viac ludi hlasilo, velmi jednoducho sa tam da zohnat dalsie ubytko...
Plan:
Streda: cesta tam
Stvrtok: cesta do Polska - Nowi Targ
Piatok: , mozno jaskyna ladova, vozenie
Sobota: skok bungee na Strbskom Plese,cesta domov, pravdepodobne na Duchonku
Nedela: este neviem
EDIT: presunuty skok z piatka na sobotu, su tam len cez weekend
Ucastnici:
Ondris - potvrdene
Mato67 - potvrdene (aj s dcerou)
Tomas Varadero - potvrdene
Ja osobne
este dakto?
27.8. (streda), z BA, doobeda
Trasa:
BA-NR-BB-Donovaly-Ruzomberok-Poprad-Stara Lesna
Ubytovanie:
Stara Lesna, 250sk/noc, este jedno miesto vieme zabezpecit, keby sa viac ludi hlasilo, velmi jednoducho sa tam da zohnat dalsie ubytko...
Plan:
Streda: cesta tam
Stvrtok: cesta do Polska - Nowi Targ
Piatok: , mozno jaskyna ladova, vozenie
Sobota: skok bungee na Strbskom Plese,cesta domov, pravdepodobne na Duchonku
Nedela: este neviem
EDIT: presunuty skok z piatka na sobotu, su tam len cez weekend
Ucastnici:
Ondris - potvrdene
Mato67 - potvrdene (aj s dcerou)
Tomas Varadero - potvrdene
Ja osobne
este dakto?
podpis som si este nenastavil
- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
podavam prve info z cesty - chalani uspesne vyrazili, ale mensia zavada na skute Ondrisa ich pred NR zastavila - prasknuty vyfukovy zvod z dovodu utrhnuteho srobu na zadnej kyvke. Problem je vsak vyrieseny a chalani pokracovali v zlozeni Kuko, Ondris a Mato67 s dcerou. Snad nas kuko po navrate potesi nejakym cestopisom 

- kukolarik
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Tak a sme doma...
Mozno sklamem, no cestopis sa bude konat len taky kratucky:
V stredu sme vyrazili, 10:15, po dialni ci do TT, odbocka do NR a v tom Ondris podozrivo zaostal. Tak sme s matom hodili dvojite blinkre a pockali ho.
Prisiel nestastny, praskol zvoj na vyfuk. Sikovne sme pokracovali na prvu benzinku, tam kukali, spekulovali, prisli na to, ze to treba zavarit, zlomeny srob vytiahnut a nahradit dobrym. Ondris vola do ZV, vraj mame prist, spravia. Ale bolo to kus daleko, tak ja volam Mabiho, stretavame sa v Sali, ideme do Viper dielne, velmi odborne, krasne a rychlo je to opravene. Aj lacno...
Je 14:50, vyrazame zo Sale, (kua, kto by povedal, ze trasa BA-Poprad vedie cez Salu), stojime za NR, restika Zubor, obed... Stojime v BB, na benzinke, tankujeme, pijeme, oddych. Uz je cca 17:30. Vola Tomas(andelko/Varadero125), ze vyraza z NR. Dohoda znie - stretavka na Donovaloch.
Na Donovaloch caffe, topinky, caj, vydychanie sa z iernej kolizie s kamionom.... Prichadza Tomas, pokracujeme v ceste, je cca 20:00
Trasa popri LM, Vazec, Tatranske Smokovce vsetky az po Stara Lesna.
Domaci nas cakaju vonku, absolvujeme ubytovanie, chvilku pokecame, zzzzzzzzzzz
Stvrtok vstavame cca 9:00, Prichadza Bobo na Xciting 250, vyrazame do Polska, ciel Nowy Targ. Behame po trhoch, kupujeme sprostosti, sladkosti.
Pokrazujeme do dedinky Zuberec, na kolibe obed, na Liptovskej Mare ciga, Bobo sa luci, my trasa ako predtym, teda pripajame sa na dialnicu a "domov". Jaj skoro som zabudol, stavili sme sa v Tesco, ten nakup, co sme zobrali na moto ani Fabia Combi sa hanbit nemusi...
Piatok hlasime vegetnejsi den, rano ideme do Tatranska Lomnica, pijeme caffe, oproti ze stvorkolky poziciavaju. Tomas a Ondris sadaju, majitelka sa drzi za hlavu, Ondris na dvoch kolach driftuje zakruty, no bude video...
Kusom vedla bobova draha, 80sk na hlavu, sadame, zjazdime, sklamany ideme na Strbske Pleso.
Tam obed, ideme pod mostik, ja + tomas + Miska(dcera Matova) slapeme hore na mostiky, blaznime sa...
Pada rosa, ideme opatrne "domov", pol hodku oddychneme a davaj do krcmi dedinskej. Popijeme a o 22:30 zhasinaju, ze zaverecna. Tak ideme "domov" nejake vinko, kecame, lihame chrapat.
V sobotu rano vstavame, trosku unaveny(ako sa hovory, ze na treti den je), balime, platime ubytovanie(250SK/noc) a odchadzame opat na Strbske Pleso - skakat bungee.
JA+Tomas lezeme do kabinky najvacsieho skok mostika, hore sklamanie - velmi fuka, dnes sa neskace. Tak dohoda znie, ze cez babie leto davame repete vo vacsom style - skos s padakom v Prievidzi ako nahradu za tento. Zliezli sme, dali caffe, cca 14:30 a ideme smer BA, cez Partizanske, prievidzu, Topolcany...
V Topolcanoch stojime, uneveny ako hovado, ze teda na slubenu Duchonku uz sa nam nechce. Okolo ide Konti, Mabi a Alex, pristavujeme ich, kecame, odchadzame cez Havran, Piestany na dialnicu a smer BA.
Na Havrane ciga na rozlucku, lebo sa nam nase pevne jadro rozpada...
Nabiehame na dialnicu v PN, rozdelujeme sa skoro doslova na kubatury.
Mato nahodil tempo, ja som drzal, Ondris a Tomas mi postupne zmizli v zrkadlach.
Celu cestu PN-BA drzime suvisle tempo 160-170km/h, podla GPS, pred BA si s Matom kyvame, tu blik, tu tutut, okolo 20:30 prichadzam do garaze, striekam retaz, parkujem, vybalujem veci a padam domov.
Moja trasa(vzdialenost) z garaze do garaze: 1073km
Foto dodame zajtra...
Mozno sklamem, no cestopis sa bude konat len taky kratucky:
V stredu sme vyrazili, 10:15, po dialni ci do TT, odbocka do NR a v tom Ondris podozrivo zaostal. Tak sme s matom hodili dvojite blinkre a pockali ho.
Prisiel nestastny, praskol zvoj na vyfuk. Sikovne sme pokracovali na prvu benzinku, tam kukali, spekulovali, prisli na to, ze to treba zavarit, zlomeny srob vytiahnut a nahradit dobrym. Ondris vola do ZV, vraj mame prist, spravia. Ale bolo to kus daleko, tak ja volam Mabiho, stretavame sa v Sali, ideme do Viper dielne, velmi odborne, krasne a rychlo je to opravene. Aj lacno...
Je 14:50, vyrazame zo Sale, (kua, kto by povedal, ze trasa BA-Poprad vedie cez Salu), stojime za NR, restika Zubor, obed... Stojime v BB, na benzinke, tankujeme, pijeme, oddych. Uz je cca 17:30. Vola Tomas(andelko/Varadero125), ze vyraza z NR. Dohoda znie - stretavka na Donovaloch.
Na Donovaloch caffe, topinky, caj, vydychanie sa z iernej kolizie s kamionom.... Prichadza Tomas, pokracujeme v ceste, je cca 20:00
Trasa popri LM, Vazec, Tatranske Smokovce vsetky az po Stara Lesna.
Domaci nas cakaju vonku, absolvujeme ubytovanie, chvilku pokecame, zzzzzzzzzzz
Stvrtok vstavame cca 9:00, Prichadza Bobo na Xciting 250, vyrazame do Polska, ciel Nowy Targ. Behame po trhoch, kupujeme sprostosti, sladkosti.
Pokrazujeme do dedinky Zuberec, na kolibe obed, na Liptovskej Mare ciga, Bobo sa luci, my trasa ako predtym, teda pripajame sa na dialnicu a "domov". Jaj skoro som zabudol, stavili sme sa v Tesco, ten nakup, co sme zobrali na moto ani Fabia Combi sa hanbit nemusi...
Piatok hlasime vegetnejsi den, rano ideme do Tatranska Lomnica, pijeme caffe, oproti ze stvorkolky poziciavaju. Tomas a Ondris sadaju, majitelka sa drzi za hlavu, Ondris na dvoch kolach driftuje zakruty, no bude video...
Kusom vedla bobova draha, 80sk na hlavu, sadame, zjazdime, sklamany ideme na Strbske Pleso.
Tam obed, ideme pod mostik, ja + tomas + Miska(dcera Matova) slapeme hore na mostiky, blaznime sa...
Pada rosa, ideme opatrne "domov", pol hodku oddychneme a davaj do krcmi dedinskej. Popijeme a o 22:30 zhasinaju, ze zaverecna. Tak ideme "domov" nejake vinko, kecame, lihame chrapat.
V sobotu rano vstavame, trosku unaveny(ako sa hovory, ze na treti den je), balime, platime ubytovanie(250SK/noc) a odchadzame opat na Strbske Pleso - skakat bungee.
JA+Tomas lezeme do kabinky najvacsieho skok mostika, hore sklamanie - velmi fuka, dnes sa neskace. Tak dohoda znie, ze cez babie leto davame repete vo vacsom style - skos s padakom v Prievidzi ako nahradu za tento. Zliezli sme, dali caffe, cca 14:30 a ideme smer BA, cez Partizanske, prievidzu, Topolcany...
V Topolcanoch stojime, uneveny ako hovado, ze teda na slubenu Duchonku uz sa nam nechce. Okolo ide Konti, Mabi a Alex, pristavujeme ich, kecame, odchadzame cez Havran, Piestany na dialnicu a smer BA.
Na Havrane ciga na rozlucku, lebo sa nam nase pevne jadro rozpada...
Nabiehame na dialnicu v PN, rozdelujeme sa skoro doslova na kubatury.
Mato nahodil tempo, ja som drzal, Ondris a Tomas mi postupne zmizli v zrkadlach.
Celu cestu PN-BA drzime suvisle tempo 160-170km/h, podla GPS, pred BA si s Matom kyvame, tu blik, tu tutut, okolo 20:30 prichadzam do garaze, striekam retaz, parkujem, vybalujem veci a padam domov.
Moja trasa(vzdialenost) z garaze do garaze: 1073km
Foto dodame zajtra...
-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 8:50 pm
- Skúter: neuvedený
Fotopis-
Toto nám skoro pokazilo výlet, ale kukova spásonosná myšlienka zavolať
Mabimu.A Mabiho ochota pomôct a šikovnosť mechanika ktorí to odstránil
nám umožnil pokračovať.

prvá zastávka-obed

Druhá zastávka po adrenalinovom prejazde Donovalmi a čakanie na Tomaša.

Ranné privítanie oblaky na končiaroch sťaby janošikové klubúky

niečo z ubytka

ondrišové ranajšie reporty kičilánke

Neočakavané stretnutie s Bohušom a spoločný výlet do Polska

Teraz rad radom

Ondrišové vyčinanie a bobová dráha

A jeden neuskutočniteľný ciel..

Toto nám skoro pokazilo výlet, ale kukova spásonosná myšlienka zavolať
Mabimu.A Mabiho ochota pomôct a šikovnosť mechanika ktorí to odstránil
nám umožnil pokračovať.

prvá zastávka-obed

Druhá zastávka po adrenalinovom prejazde Donovalmi a čakanie na Tomaša.

Ranné privítanie oblaky na končiaroch sťaby janošikové klubúky

niečo z ubytka

ondrišové ranajšie reporty kičilánke

Neočakavané stretnutie s Bohušom a spoločný výlet do Polska

Teraz rad radom

Ondrišové vyčinanie a bobová dráha

A jeden neuskutočniteľný ciel..

- kukolarik
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
K tomuto sa ti nikto z tohoto fora a uz vobec nie z nasej partie nevyjadri, jedine a jedine Ondris...THeBaNDiT napísal:link na video zo stvorkoliek tu nie je, alebo som ho iba prehliadol? Inac pekny vylet, aj sa to dobre citalo, fotky taktiez vyborne... A porucha na Ondrisovom Xcitingu, necha to tak, alebo to bude riesit v ramci zaruky kvoli vymene za novy diel?
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
sk pasku?mPershing napísal:Ja v sobotu v Targu... Ale nenasiel som, co som hladal

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- ondris
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Jún 05, 2007 9:55 pm
- Skúter: Honda Dominator 650
- Kontaktovať užívateľa:
no tak som konecne pri nete tak sa mozem vyjadrit...
co sa tyka toho vyfuku tak nic reklamovat nebudem sak co aj,vsetko je spravene a v maximalnej spokojnosti a to hlavne vdaka MABIMU zaco mu patri velka vdaka a pusa na celo..
vylet to bol super aj ked ma trocha sklamal ten zaciatok ale potom sa to poddalo a bolo to fajn .
co sa tyka toho vyfuku tak nic reklamovat nebudem sak co aj,vsetko je spravene a v maximalnej spokojnosti a to hlavne vdaka MABIMU zaco mu patri velka vdaka a pusa na celo..

vylet to bol super aj ked ma trocha sklamal ten zaciatok ale potom sa to poddalo a bolo to fajn .