asi to na babe nebudeTomasARN napísal:trasa B nie je dobra, na pezinskej babe maju byt cez vikend, sobota - nedela preteky
Výjazd na Záhorie - POZOR, ZMENA TERMÍNU 16.9.´07 !!!!
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- george
- st. cyklista

- Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 8:57 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
takze
TAKŽE POZOR VŠETCI !
Dnes sme sa s Bohušom uplne nahodou stretli( zavolam mu či nejde jazdit že jasne, akurat sa oblieka ), pojazdili a mam par upresneni pre nedelny vyjazd.
POČASIE : ZABEZPEČENÉ
OBLEČENIE : Na zaklade dnešneho výjazdu po záhorí odporúčam niečo teplejšie, je už fakt chladnejšie... ( nie kratase)
CESTOVNA RYCHLOST : 80 km/h žadne nahanačky / predbiehačky
OBED/ STRAVA : Viď jedálny lístok
TU BUDEME OBEDOVAŤ - BORSKÝ SVäTÝ JUR / PREDPOKLADANY ČAS MEDZI 13.00 a 14.00 / VEDIA O NÁS ŽE PRÍDEME

A NA ZÁVER KRÁSNA IDILKA - ALEBO ZÁHORÁCKY MINI VÝJAZD George and Bobo / Bohuš
Teší sa na Vás organizačný team.... a možno príde aj George

Dnes sme sa s Bohušom uplne nahodou stretli( zavolam mu či nejde jazdit že jasne, akurat sa oblieka ), pojazdili a mam par upresneni pre nedelny vyjazd.
OBLEČENIE : Na zaklade dnešneho výjazdu po záhorí odporúčam niečo teplejšie, je už fakt chladnejšie... ( nie kratase)
CESTOVNA RYCHLOST : 80 km/h žadne nahanačky / predbiehačky
OBED/ STRAVA : Viď jedálny lístok
TU BUDEME OBEDOVAŤ - BORSKÝ SVäTÝ JUR / PREDPOKLADANY ČAS MEDZI 13.00 a 14.00 / VEDIA O NÁS ŽE PRÍDEME

A NA ZÁVER KRÁSNA IDILKA - ALEBO ZÁHORÁCKY MINI VÝJAZD George and Bobo / Bohuš
Teší sa na Vás organizačný team.... a možno príde aj George

podpis som si este nenastavil
- Bobo
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
No super! Organizačne je to zabezpečené, doporučujem si vybrať jedlo v kľude doma. Starú "kofolársku" partiu upozorňujem na 0,5l kofoly za cenu 18,50,- Sk (To je ľudová cena, čo? Odteraz žiadny Senec, bude sa jazdiť na kofolu na Záhorie, hehe! :hello1: )
KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT
- kukolarik
- moderátor

- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Re: takze
george napísal: TAKŽE POZOR VŠETCI !
Dnes sme ....
Gergo, toto si mi nemal robit... Predsa kazdy vie, ze ed George zabezpeci pocasie, tak to ani nepremoky nepomozu... takze poprosim Boba, aby pocasie preobjednal
- Bobo
- st. skútrista

Ja by som to už nemenil. Všetci sú nachystaní na nedeľu (a príde aj Tao a Miro, ktorí to majú dosť ďaleko). Termín sme už raz menili zo soboty na nedeľu kvôli Kukovi.
Pozn: V úvode je doplnená mapka s plánovanými trasami a malou úpravou dlhšej trasy (vypustenie Pezinskej baby z dôvodu bezpečnosti účastníkov výjazdu, pretože nedeľa okolo obeda = jogurt v protismere
).
Záhorácka úderka (Bobo, George) sa teší na vašu účasť! :hello2:
Pozn: V úvode je doplnená mapka s plánovanými trasami a malou úpravou dlhšej trasy (vypustenie Pezinskej baby z dôvodu bezpečnosti účastníkov výjazdu, pretože nedeľa okolo obeda = jogurt v protismere
Záhorácka úderka (Bobo, George) sa teší na vašu účasť! :hello2:
- owwidius
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
baba je fajn. a aj Baba je fajn. ale je to bohuzial len otazka casu.. ja si velmi rad zajazdim nieco take, hrozne ma to bavi, ale aj ked udrizs hormony v klude, moze ti to byt prd platne ked ten oproti nie.. a nielen motorky ale aj typkovia na autach sa tam chodia radi vysantit.. kazdy rok sa tam stane niekolko nehod kde su zapleteni aj 'okoloiduci'..
je to velka skoda, ale je to tam nebezpecne
je to velka skoda, ale je to tam nebezpecne
- Bobo
- st. skútrista

Tomáš, možné to samozrejme je, ale musíme vybrať z niečoho po trase. Nepôjdeme predsa jesť do Blavy. A ceny sú komplet za 150g porciu vrátane prílohy a oblohy.TomasARN napísal:uz som si aj nieco vybral z jedalneho listka, ale ako tak pozeram, zrovna lacne to nie je, budete sa cudovat, ale v BA sa najete lacnejsie, ale mne je to jedno, o tych par korun vobec nejde