Dnes som chcel absolvovat aspon Babu, ale povinnosti nedovolili...
Tiež vydávam ráno jedného pána na Babette čo si to valí po Račianskej smerom do Rače nech je akekolvek pocasie.
ja som sa dnes len na nastartovanom scoote presiel dole dvorom neuveritelnych 15metrov !!! a dva kraaat!!:D:D:D keby ide, tak uz lietam aj ked som nachladnuty konecne som zase zazil ten pocit Volnosti na dvoch kolesach . aj ked len na maly okamih, lebo som hned musel brzdit nohami lebo ani brzdy ece neunguju
NO uz sa snaziiim,len prace nad hlavu .vela veci v skole + este aj autoskola a podobne srandy ,tak skuter nema tolko priestoru ako obvykle,ale urcite do mesiaca budem jazdit ,ak bude pocasie dobre
Tento vykend relativne od noveho tyzdna ma byt vyse 12 stupnov, no neni to fajn???? Nedame niekde tak stratko a mini vyjazd???? Nedela napr. www.pocasie.sk
dnes som uz spravil par km.... vymenil som olej, lebo sa mi zda, ze v servise si zauctovali vymenu a nic nespravili (olej hnusne cierny) a jazdil som, aby som dobil baterku
#125Príspevokod užívateľa sokolino » Ut Feb 19, 2008 10:24 pm
ja som isiel vcera menit olej v prevodovke a kedze som steu aby lepse tekol tak som ho trosku rozbehal vikaslal som a uz na srvis takze som to robil sam a ties bol tiadne hnustny cerny ale inak vcera sa dalo vidrzat ib sice dakych 20km som spravil ale bola to pohoda