dame pifko zatial
Moderátor: Moderators
Aby som sa Vas nezlakolPetom napísal:OK Duky mozeme ist na start a cez mesto odprevadit Davidiana aby sa sam nebal a potom nieco vymysliet, lebo ten start je skoro, ale nevadi pojdeme obchadzkami alebo cez krcmy
To je ťažko, ak pôjdem vpredu, tak sa "pozabudnem" a občas utečiem, ak by som mal ísť vzdadu, tak to radšej nebudem fetovať dvojtaktné poldecáky.Davidian napísal:Ako jazdim len rok, ale moja otazka znie, nie je najvacsie caro tychto zrazov spolocny vyjazd?! Motorky vpredu, maxiky a skutre vzadu?! Osobne to berem ako spolocensku udalost, nie si to supovat 130 do Ciech, tak len preto otazka, preco nejdu vsetci spolu? Lebo idu skutre pomaly? Tsss
Sorry ale moja ucast je tiez nepravdepodobna, slubil som kamaratovy ze mu helpnem s moto tak na mna urcite necakajte, ked tak viem kde je stretko ale asi ztoho nic nebudePetom napísal:presne tuto trasu som myslel, len potom, ze sa mame stretnut s Lapkom v Kutoch, tato cesta je vyborna, stretneme sa o 9:00 aj s ostatnymi, uvidime, kto vacsi pride a dohodneme
Vlady stale nic???