inak som bol dnes vo viedni a tam veselo santili choppre, nahace, ktm-ky a tiez plno skutrov aj s otvorenymi helmami
Ukončenie Scooter sezony - ZRUŠENE
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- duky5
- motorkár

- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
nestihol som si vsimnut co to bol za skut, pravdupovediac by som to nevedel ani keby som mal aj pol hodinu cas
bolo to na prazskej asi hodinku po tej smrsti
no to musi byt zuzo lietat teraz v otvorenej helme...som rad ze mam termokuklu z lidla, naozaj to funguje paradne, necitim ziadny chlad pod krk a bradu, so satkou sa to neda vobec porovnat....
no to musi byt zuzo lietat teraz v otvorenej helme...som rad ze mam termokuklu z lidla, naozaj to funguje paradne, necitim ziadny chlad pod krk a bradu, so satkou sa to neda vobec porovnat....
- duky5
- motorkár

- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
zajtra to vypada na dazd po vacsinu dna, navyse o 11,45 vyrazam smer dunajska luzna, idem na oslavu, bude sa podavat prasa.
takze by som sa mohol uvolnit az o dost neskor.
tiez by som bol za presunutie na buduci vikend, malo by tam byt aj nejake oteplenie cca 12°C...
ja sa teda zajtra pravdepodobne nezucastnim, jedine ze by bol vyjazd okolo 15,00, to uz by som sa mohol uvolnit...
takze by som sa mohol uvolnit az o dost neskor.
tiez by som bol za presunutie na buduci vikend, malo by tam byt aj nejake oteplenie cca 12°C...
ja sa teda zajtra pravdepodobne nezucastnim, jedine ze by bol vyjazd okolo 15,00, to uz by som sa mohol uvolnit...
- george
- st. cyklista

- Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 8:57 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
takže ma to mrzí ale asi som to sneženie privolal ked si prečitate niekde moj prispevok som pisal že ak pojde george to nebude pršat ale rovno snežit
Takže je velmi pekne vonku kéž by takto snežilo aj na vánoce...

inak time : 8:28
teplota : 1°C
place : Malacky
Krásne sneží....
Takže je velmi pekne vonku kéž by takto snežilo aj na vánoce...

inak time : 8:28
teplota : 1°C
place : Malacky
Krásne sneží....
podpis som si este nenastavil
- kukolarik
- moderátor

- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Pani, kedze rano som otvoril oko a vonku snezi, povedal som si, ze je to jasnejsie, ako velky cerveny napis na fore... bacil, fakticky si tam siel? To ma mrzi, ale tak ked snezi, teraz je uz len zima a zamracene...
Vyzera to tak, ze sezonu sme chtiac nechtiac ukoncili!
PS: často sa stava nehoda, ekd ide človek "posledny raz"... verim, že sme jej takto predišli.
čiže
UKONCENIE SEZONY ZRUSENE
aj na zajtra!
Vyzera to tak, ze sezonu sme chtiac nechtiac ukoncili!
PS: často sa stava nehoda, ekd ide človek "posledny raz"... verim, že sme jej takto predišli.
čiže
UKONCENIE SEZONY ZRUSENE
aj na zajtra!
podpis som si este nenastavil
-
Bacil-BA
- motorkár

- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Tak som sa povozil sólo. Inak pohodka bola, celkom pekne, ani vložky do rukavíc som si nedával, nebolo treba.
62km za cca 1,5 hodinky aj s prestávkou pri Dunaji. A to som stretol ešte ďalších dvoch skútristov.
Tuná čakám, čakám a nič...

Kua to sú dneska organizároti, to tu dnes už nikto nič negarantuje.

62km za cca 1,5 hodinky aj s prestávkou pri Dunaji. A to som stretol ešte ďalších dvoch skútristov.
Tuná čakám, čakám a nič...

Kua to sú dneska organizároti, to tu dnes už nikto nič negarantuje.
Tak už zasa nič.
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
hhh...u nas este leto...veselo skutrujeme kazdy den...aj ked treba priznat dnes padli tri vlocky z dazdom (tie tri minuty prehanky boli strasne
)

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov