ZRAZ Nitra a okolie - nielen skutre
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
-
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Júl 04, 2011 1:06 am
- Skúter: Aprilia Atlantic 500 Sprint
Re: ZRAZ Nitra a okolie - nielen skutre
To je v poriadku ale v Trnave bol chaos. Malo sa viac sledovať aj v Trnave pretože v TT sa to cele rozpadlo.
- bezoadam
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 6:13 pm
- Skúter: Gilera runner sp50
no tam to zlyhalo kedze prva skupinka isla zle, druha skupinka isla na opacnu stranu a tretia stala pred Trnavou 

giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO
- davtex
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
- Skúter: Yamaha FZ6N
Vidim, ze vsetko je po starom
. Nevadi. Ja by som sa iba chcel dodatocne vyjadrit k tomu zjazdu na zaciatku septembra. Iba to, ze som pekne nasraty na seba, ze som zaspal a prisiel asi na posledne 3 minuty na Havrane
.
PS
Nechapem, aky mate problem s tou trasou. Este ked Erzo organizoval svoj zraz, trasa bola na Google Maps jasne definovana tyzden vopred a bolo dane, ze sa kazdych x km(30-40km) stoji aspon 5min na zastavke, kde sa pocka na oneskorencov, niektori si zapalia/napiju sa/ pripoja sa dalsi a podobne. Pripadne sa upravi dalsi postup. Vtedy sme sa ak sa spravne pamatam vsetci zhodli, ze budeme neplanovane pokracovat do Piestan.

PS
Nechapem, aky mate problem s tou trasou. Este ked Erzo organizoval svoj zraz, trasa bola na Google Maps jasne definovana tyzden vopred a bolo dane, ze sa kazdych x km(30-40km) stoji aspon 5min na zastavke, kde sa pocka na oneskorencov, niektori si zapalia/napiju sa/ pripoja sa dalsi a podobne. Pripadne sa upravi dalsi postup. Vtedy sme sa ak sa spravne pamatam vsetci zhodli, ze budeme neplanovane pokracovat do Piestan.
podpis som si este nenastavil
- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
Musim suhlasit s tebou Lycan.Maš pravdu nepačilo sa mi to hned ako sme vyrazili od aska.všetci začali objehat ten volkswagen beetle z pravej strany aj 2ja vedla seba čo sa mi zdalo dost riskantne kedze on uz isiel doslova po strede a nemal sa nam kam uhnut.cez mesto sme si ho všetci šupali 70 hadam aj viac.no nevadi.šlo sa rychlo velmi rychlo.viem sa vzit do koži lycana kedže mile roky som mal zle vyladenu apriliu a takisto som nestihal a robilo mi to neskutočne nervy.šlo sa 70-80 za mestom čo je dost si myslim na tie slabšie skutre.obiehalo sa v kolone ako udereny ktory pred ktoreho ja som doslova čakal kdo sa skym buchne alebo kdo sa s kym zrazi.ja som si drazal nejaky odstup a obe ruky na brzdach keby nahodou sa niekto predomnou zripe.este som hovoril frajerke že pozri co robia ver tomu ze neska sa volakdo zhuka dole.a aj došlo na moje sllova.nečakal som že nato doplati davidian ale tak čo uš
velmi ma to mrzi kedze viem na kolko si daviadan važi toho skutra..keby nabura domna ja by som ho zabil a tu hondu by som mu asi oplieskal o hlavu.Ja nehovorim stane sa..ale prečo sa stalo lebo boli všetci oplašeny leteli obiehali sa..no ja som sa normalne bal ist v tej kolkone.stale v strehu dochadzame do dediny vsetci bbrzdili na 50 na ja som nemohol musel som obehnut lebo nejaka motorka (neviem kto to bol us) proste by to neubrzdil kedze bol zamnou 40 centimetrov.a k tej rychlosti ako som hovoril islo sa rychlo..prave preto som ja obehol celu kolonu a ukazval som petovi z rukou este nech sa ide pomenšie no išlo sa nejakych 100 metrov.ja som šiel na čele kolkony nejakych 65-70 a pravdaže im to bolo asi malo tak ma všetci obehli..tak co som mal robit.ja viem ako to bolo minlue roky každy si ide podla svojho a nikdo nebude pocuvat co chces ty.Proste možeš sa aj roztrhat aj tak nepojdu podla teba nikdo.(a vtedy som zistil ake je to byť učitelom ktory ma v triede 25 žiakov a kažy si robi čo chce a nepočuva a ucitel sa moze roztrhat
)..no ja neviem som velmi rad ze nas bolo pomerne dost zaroven ma mrzi to co sa stalo davidovi
ja konkretne som bol na tychto našich zrazoch mlaych asi 4-5 krat.a z toho na 3 zrazoch sa stala nehoda.Raz na havrane nedobrzdil kamarad z vivacity a nabural do aragona..nascstie len škrabance(ale aj to človeka velmi nahneva).druha v nitre na križovatke pri N-centre na červnej.zase nepozornost kaamarad zabrzdil na varadere a clen fora samcux rovno napalil jemu do zadu na stupačku.doslova roztrhal cley bok skutra....a teraz davidian.chalpci neni to vsetko len o frajerine ze aha ja mam vytnuneho skutra a obehnem teraz tohto keewaya lebo ja mam silnejšie.mi sme neni na pretekoch ale ideme sa odviest.a treba brat ohlad aj na tie slabšie skutre.treba jazdit pozorne bezpečne a z ODSTUPOM aby si na dalšom zraze nebol aj ti učastnik nehody a tvoa krasna motorka skoči cela zoškreta a nepojazdna a budeš obvolavať kade koho kdo pride pre teba nejaych 70 kilometrov z dodavkou.ako ja mam velmi rad rychlu jazdu aj ja sa priznam jazdim velmi riskantne cez mesto aj rychlo ale ked som sam.maximalne sa vyhukam ja sam maximalne pokrčim niekomu plechy na aute.ale nepojdem tak ked niekto sedi zamnou alebo som na čele a zamnou je 30 motoriek.padne prvy ide dole cela kolona kedzde ste si každy lizali kolesa.sak sa kuknite len na tie byccikle na tour de france je ich tam 80 prvy nabehne na kamen zripe sa a 130 byciklov zanim padne este aj ti kamaramani na motorkach..no tak toto by bolo asi všetko co som chcel povedat.troška dlhe ale ja si myslim ze do buducna by ste to mohli vyuzit dakujem 

- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
a ešte
v meste ked polovica kolony prejde na červenu a polovica nestihne na prvej zastavke na prvej širšej krajnici cesty sa čaka na druhu polovicu 

-
- cyklista
Tak tak erzo...bohuzial mozno nieje chyba na strane peta ale celkovo ked si ludia nedaju povedat a ked im nieco pekne povies oni si robia svoje a preto nabuduce by som to riesil trocha inak a radikalnejsie. Islo sa rychlo to je fakt kedze ja na mojom prckovi som daval 70 a nie a nie dobehnut vas. Ale aj mna serie to co sa stalo davidianovi kedze co som kukal kolko je v tom skutri penazi...skoda velka...no hadam buduce to uz bude fajn 

- rObi-nO
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Nov 30, 2010 6:06 pm
- Skúter: Honda CBR 125R Repsol
- Kontaktovať užívateľa:
My sme sa tiež v TT točili, nemalo to cenu, vôbec ste nevedeli na ktorý smer treba ísť, a blúdiť tam sa mi nechcelo. V TT sme sa otočili, vybehol som z TT, že počkám kamaráta na DTčke 50tke, a pozerám všetky skútre vybehli za mnou, vôbec nevedeli kde sú. My 4 z LV, sme sa pekne vrátili do NR. Nemalo to vôbec cenu.
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
nehovorim ze je chyba na petovi..ved každy ide za seba..neriadi ich peto.ale proste keby sa všetci držali toho čo som napisal tak sa nemusela stat nehoda,nemuseli ste sa postracat v TT keby sa cakate a nemuseli ludia odchadzat zo zrazu z nervami a sklamany.... ja len tak do buducna:)
- momo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 08, 2011 10:21 pm
- Skúter: Piaggio Skipper ST 150
Ja som pomáhal Peťovi to organizovať a jeho chyba to nebola,všetko bolo ako malo byť pokým niektory dementi nezačali obiehať a leteť 100-120...mi sme s Peťom boli prvý a snažili sme sa to stále brzdiť ale nedalo sa,obiehali nas z každej strany..Pred Trnavou sa stálo aby nás ostatný dobehli.Čakalo sa tam 5minút a keď už žiadny nechodili tak sa pokračovalo do Trnavy..Vošli sme do mesta ako tak som to tam poznal tak išli ešte všetci pekne zamnou a potom sme zastavili na semafore..blikla zelena a seci začali utekať..Došlo sa ku druhemu semaforu a seci boli zle zaradený lebo nevedeli kam dalej a ked som povedal odbocit dolava tak seci ze ideme rovno...tak sa islo rovno a skoncili sme na shellke...odtial sme to otocili a islo sa podla mna..seci ma obehli a ja som nemohol hnat zanimi lebo som tam mal kamaradov na cinskych 4t seriach kere isli ledva 60..Všetci nám ušli tak mi sme si išli dvaja sami podla seba..mi sme boli s kamaradom za Seredu na zmrzline a mysleli sme si ze nas vsetci uz obehli tak sme sa neponahlali a mali sme cas..odrazu mi po 10 minútach zazvoni mobol ze kde som.Peto mi vola ze oni su vsetci v Trnave a ze aby som prisiel prenich lebo sa nevedia dostat odtal...Prislo sa prenich a hned za Trnavu začali hned utekat..tak som ostal zase sam s kamosom..Prisli sme do Šúroviec a zase tam všetco čakali a rozmyslali kam dalej..uz to nemalo zmysel ist snimi tak sme odbocili s kamosom na Hlohovec a isli sme do Hlohovca na jarmok a domou..
ele to bolo len o tom ako rychlo by chceli ist aj ked bolo pisane ze sa pojde 70max! tak nechapem naco tam isli ked im vadilo ze sa pojde 70!!
ele to bolo len o tom ako rychlo by chceli ist aj ked bolo pisane ze sa pojde 70max! tak nechapem naco tam isli ked im vadilo ze sa pojde 70!!

Piaggio Skipper ST 150 ex ale v rodine 
MZ ETZ 150 ex
Fiat Punto 1.9JTD ex
Suzuki gsx-r 600

MZ ETZ 150 ex
Fiat Punto 1.9JTD ex
Suzuki gsx-r 600
-
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Št Apr 14, 2011 9:17 pm
- Skúter: Adamoto jl 50qt-4
- Kontaktovať užívateľa:
tak to uz byva par ludi so silnymi strojmy sa potrebuje realizovat a ty dalsi ktory by aj jazdili normalne sa uz pridaju ved nebudu zaostavat .. skusil by som poradit ze nabuduce nech sa ide rychlost setko ako sa dohodne a kdo pojde inak jeho problem nech sa strati de chce 

- rObi-nO
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Nov 30, 2010 6:06 pm
- Skúter: Honda CBR 125R Repsol
- Kontaktovať užívateľa:
Tak keby sa ide 70 je dobre, len všetci ste brzdily na 40km/h, potom ani cestu nevedeli.
Keby niečo také organizujem, poriadne si prejdem celú trasu, nech viem kade treba ísť.
Keby niečo také organizujem, poriadne si prejdem celú trasu, nech viem kade treba ísť.
-
- cyklista
Keby vsetci idu tak jak maju tak myslim ze by to bolo fajn...nestratili by sme sa lenze ked jednotlivci si myslia ze sak ja pridam nic sa nestane tak tak to dopadne tazko ubrzdis 10-15 motoriek ktore idu 100-110. Proste treba nabuduce sa nanich jednoducho vysrat nech si idu ale ked sa bude stat napr tak som zvedavy co budu robit. nechapem naco sa tam potom trepu.
- majo1357
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 8:22 pm
- Skúter: aerox
ja nechapem naco robite hromadnu akciu s 30 moto , ked vam staci povozit s apo okoli Nitry aj 5 6tim
aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch
- motowell
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Ut Okt 05, 2010 11:10 am
- Skúter: Motowell MAGNET RS 50
- Kontaktovať užívateľa:
chlapci je to organizacii a uvedomelosti ...napriklad cesta na zraz do kovacovej bola super...nikto nikde neletel...ked niekto nestihal pockali a ked mal niekto poruchu alebo problem okamzite zastavili a boli ochotny pomoct....treba si uvedomit ze take zrazy su nie o pretekani ale pohodovej/propagačnej/ jazde v skupine
Spoiler: ukázať
- davtex
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Júl 13, 2009 5:37 pm
- Skúter: Yamaha FZ6N
Tak ale nemozes cakat, ze sa 25 skutrov prisposobi 5, ktorym to ide 45kph. Teda, cakata to mozes, ale je to nerealne.
- momo
- st. skútrista
Ale písané bolo že sa pojde 60-70..išlo sa cca 60 tak keď sa im taká ryxchlosť nepáči nemali tam chodiť...
MZ ETZ 150 ex
Fiat Punto 1.9JTD ex
Suzuki gsx-r 600

MZ ETZ 150 ex
Fiat Punto 1.9JTD ex
Suzuki gsx-r 600
-
- cyklista
ved o to ide. Ked sa nieco napise patrilo by sa to dodrziavat ja som napr chodil 60-65 a to som mal co robit aby som aspon stihal....a to nehovorim a niektorych co leteli cez 80.
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: So Okt 02, 2010 6:59 pm
- Skúter: Honda PCX
A už viete, čo bude na zahájenie tento rok??? Alebo keď bude pekné počasie, či sa nepôjdeme niekde povoziť len tak na chvílku...?
- bezoadam
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Júl 10, 2010 6:13 pm
- Skúter: Gilera runner sp50
Hmm tak co nitrancania.. spravili by sme nejaky mensi zraz v NR? TO, HC, PN ? trasa ako minule? hmm? napiste 

giannelli reverse, malossi mutlivar (5.5g), malossi x-kevlar, malossi redsponge, malossi carbon plates, GOPRO HD HERO
- momo
- st. skútrista
Niečo bude určite.. 

MZ ETZ 150 ex
Fiat Punto 1.9JTD ex
Suzuki gsx-r 600

MZ ETZ 150 ex
Fiat Punto 1.9JTD ex
Suzuki gsx-r 600
- Area51
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 27, 2011 4:37 pm
- Skúter: Honda CBR 125
Chlopi nechce sa vám 31.3 do Prievidze ?? Taky zraz stretko na pumpe o 11:00 a ide sa do nitrianskeho Rudna na auto tuning zraz bližšie info vám napíšem 

Honda CBR 125
- momo
- st. skútrista
Uvidíme 

MZ ETZ 150 ex
Fiat Punto 1.9JTD ex
Suzuki gsx-r 600

MZ ETZ 150 ex