Výjazd na Záhorie - POZOR, ZMENA TERMÍNU 16.9.´07 !!!!
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- Tao
- v podmienke
- Dátum registrácie: Ut Júl 24, 2007 3:52 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Tao je uz tiez doma v tepluuucku
Takze prichod domov 21:51, neverili by ste ale o takom case je uz celkom aj tma a ajaj aj kosa.
Inac cesta celkom fajn, na Pezinskej som trafil autobus a nemohol som ho predbehnut tak som si ju cestou domov voobec nevychutnal
Za Pezinkom neviem do kerej onej zaslo slnko a uz sa mu ani neracilo vytrcit tak sa zacalo stmievat, este bolo aj celkom teplo tak som upaloval na plne gule domov, mrznut som zacal az okolo deviatej
Vylet bol super, trasa pekna az na ten kratky usek kde som ponad jamy doslova lietal
samozrejme som si zase trosku obrusil stojan to je uz klasika, pocasie bolo fantasticke, super.
Tak a za dnesok to mame peknych 680km presne a stav celkoveho pocitadla sa vysplhal na 2102km
:headbang:
Edit:
Pripajam par foto mobilom, na fotenie boli iny takze budu aj ine fotky urcite.

Takze prichod domov 21:51, neverili by ste ale o takom case je uz celkom aj tma a ajaj aj kosa.

Tak a za dnesok to mame peknych 680km presne a stav celkoveho pocitadla sa vysplhal na 2102km

Edit:
Pripajam par foto mobilom, na fotenie boli iny takze budu aj ine fotky urcite.

Naposledy upravil/-a Tao v Ne Sep 16, 2007 10:47 pm, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil
- Bobo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
1. oficiálny záhorácky okruh máme teda šťastne za sebou!
Nakoniec sa zúčastnilo 9 skútrov: George - organizátor, Bobo - väčší organizátor, Vlady, Kukolarik, TomasARN, Qwwidius, Bacil-BA a MiroSA - najsilnejší skúter, Tao - najvzdialenejší účastník.
Počasie nám vyšlo na druhý pokus super, takže sme si oproti plánovanej trase pridali ešte nejaké km a zabehli sme sa pozrieť aj do Brezovej na Bradlo. Celkovo meral okruh 216 km. Trasa bola (aspoň dúfam) OK.
Niekoľko fotiek:
Presne podľa plánu sme sa takto stretli na kameňáku: foto bez Bacila, ktorý došiel o čosi neskôr
prvá zastávka v občerstvovacej stanici - Sološnica

parkovanie pri mohyle na Bradle

zostava, ktorá sa zúčastnila 1. oficiálneho záhoráckeho okruhu (horný trad zľava: Tao, TomášARN, MiroSA, Owwidius, BacilBA, dolný rad zľava: Bobo, Kukolarik, George, Vlady)

foto pri mohyle M. R. Štefánika

pri jazere Tomky
a ešte z iného pohľadu

Ďakujem všetkým, ktorí sa zúčastnili a obzvlášť Mirovi a Taovi, nakoľko to mali ďalekóóóó ! Zas niekedy nabudúce....:hello2:

Počasie nám vyšlo na druhý pokus super, takže sme si oproti plánovanej trase pridali ešte nejaké km a zabehli sme sa pozrieť aj do Brezovej na Bradlo. Celkovo meral okruh 216 km. Trasa bola (aspoň dúfam) OK.
Niekoľko fotiek:
Presne podľa plánu sme sa takto stretli na kameňáku: foto bez Bacila, ktorý došiel o čosi neskôr

prvá zastávka v občerstvovacej stanici - Sološnica

parkovanie pri mohyle na Bradle

zostava, ktorá sa zúčastnila 1. oficiálneho záhoráckeho okruhu (horný trad zľava: Tao, TomášARN, MiroSA, Owwidius, BacilBA, dolný rad zľava: Bobo, Kukolarik, George, Vlady)

foto pri mohyle M. R. Štefánika

pri jazere Tomky

a ešte z iného pohľadu

Ďakujem všetkým, ktorí sa zúčastnili a obzvlášť Mirovi a Taovi, nakoľko to mali ďalekóóóó ! Zas niekedy nabudúce....:hello2:
Naposledy upravil/-a Bobo v Po Sep 17, 2007 9:06 pm, upravené celkom 3 krát.
KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Pekne bolo...
Trasa super, organizacia super, zostava uuuplne super, aj ked teda nejakych clenov by som este prijal - napr. Ondris, Yamasaki, Lucas...
Normalne by to trebalo buduci weekend zopakovat, kym je pekne - samozrejme inu trasu, pozriet nejaky hrad, jaskynu alebo vybehnut na nejaky kopec. Kludne aj na zahori.
Trasa super, organizacia super, zostava uuuplne super, aj ked teda nejakych clenov by som este prijal - napr. Ondris, Yamasaki, Lucas...
Normalne by to trebalo buduci weekend zopakovat, kym je pekne - samozrejme inu trasu, pozriet nejaky hrad, jaskynu alebo vybehnut na nejaky kopec. Kludne aj na zahori.
- Bobo
- st. skútrista
Odchýlka od pôvodnej trasy: Jablonica - Hradište pod Vrátnom - Brezová pod Bradlom - Dolné Paseky - Prietrž - Osuské - Jablonicaowwidius napísal:inak Bobo/George, napiste trasu jak sme to nakoniec sli od Brezovej, bo podla mapy to neviem uplne urcit. dik..
Naposledy upravil/-a Bobo v Po Sep 17, 2007 7:36 am, upravené celkom 1 krát.
- Bobo
- st. skútrista
Prečo nie, navrhnite niekto trasu. Ak bude pekne nemám problém sa pridať.kukolarik napísal:Pekne bolo...
PS: Kuko, a kde si na Záhorí videl kopec ?????

- Tao
- v podmienke
- Dátum registrácie: Ut Júl 24, 2007 3:52 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Zazrak ze bolo pocasie ake bolo, neviem ako u Vas ale tu je dnes totalne pod mrakom.
OT: Bobo, MiroSA neviete co je ta kontrolka "Oil service"? Predpokladam ze to len ohlasi poziadavku na vymenu oleja podla najazdenych km ale ja som uz na vymene bol a neviem preco to zacalo svietit vcera cestou domov. Neviete ako to resetnut? Som v robote a manual som este nestihol studovat
OT: Bobo, MiroSA neviete co je ta kontrolka "Oil service"? Predpokladam ze to len ohlasi poziadavku na vymenu oleja podla najazdenych km ale ja som uz na vymene bol a neviem preco to zacalo svietit vcera cestou domov. Neviete ako to resetnut? Som v robote a manual som este nestihol studovat

- Bobo
- st. skútrista
Počasie u nás OK, tak ako včera.
Tá kontrolka len avizuje 2000 ubehnutých km od vynulovania, ktoré by malo byť po výmene. Pravdepodobne ti to nevynulovali v servise. Ale keďže si od výmeny asi 2000 nenajazdil, tak si to vynuluj až príde čas.
Postup sa v návode nedočítaš, ale malo by to fungovať tak (ak si dobre pamätám), že pri zapnutom zapaľovaní podržíš stlačené tlačítko "oil servis", až pokým sa ti na počítadle na tachometri nestratí celkové počítadlo km v hornom riadku a ostane svietiť len spodný. To je číselný údaj o km od výmeny. Vtedy stlačíš tlačítko ešte raz a naskočí ti "0". Uvoľníš tlačítko, vypneš kľúčik a keď ho zapneš, nemala by kontrolka svietiť. Tak nejak si to pamätám. Inak to tlačítko treba stlačiť nejakou tyčkou, alebo trebárs perom, lebo je dosť utopené.
Asi takto nejak:

Tá kontrolka len avizuje 2000 ubehnutých km od vynulovania, ktoré by malo byť po výmene. Pravdepodobne ti to nevynulovali v servise. Ale keďže si od výmeny asi 2000 nenajazdil, tak si to vynuluj až príde čas.
Postup sa v návode nedočítaš, ale malo by to fungovať tak (ak si dobre pamätám), že pri zapnutom zapaľovaní podržíš stlačené tlačítko "oil servis", až pokým sa ti na počítadle na tachometri nestratí celkové počítadlo km v hornom riadku a ostane svietiť len spodný. To je číselný údaj o km od výmeny. Vtedy stlačíš tlačítko ešte raz a naskočí ti "0". Uvoľníš tlačítko, vypneš kľúčik a keď ho zapneš, nemala by kontrolka svietiť. Tak nejak si to pamätám. Inak to tlačítko treba stlačiť nejakou tyčkou, alebo trebárs perom, lebo je dosť utopené.
Asi takto nejak:

- Bobo
- st. skútrista
Veď tu nejde o to, naháňať sa za najvyššou rýchlosťou. Výjazdová rýchlosť bola stanovená na 80. To ti snáď toľko vytiahne. Alebo nie...? Bez problémov sa vieme prispôsobiť. No nesmie to byť 60 a menejKeewayarn125 napísal:Zacinam sledovat ze ze stare zoskupenie konci, obsaduju to velke Kymca .
Rad by som sa zucastnil tychto vyjazdov tak ako kedysi ale uz ......to neni ono. Mojich 8 koni je malo

- george
- st. cyklista
- Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 8:57 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ja som sa na vyjazde snažil držať take tempo aby sme si zajazdili...
pytal som sa viac krat či možem trošku rychlejšie ist chalani že jasne... takže ak som šel moc rychlo sem tam sa ospravedlnujem...
čo viem tak bacilko bol maximalne spokojny
s cestovnou rychlosřou neviem ako ostatny.

pytal som sa viac krat či možem trošku rychlejšie ist chalani že jasne... takže ak som šel moc rychlo sem tam sa ospravedlnujem...
čo viem tak bacilko bol maximalne spokojny