ja by som hadam aj siel s rustym by sme dobehly do piestan a ideme he ale dufam ze su nejake cerpacky po ceste lebo s mojim zrutom hehe a kolko to je asi km?
no tak to by sme uz boli traja, celkom uspech..
ja by som mohol zajtra, ako som pisal..sobotu uz nemozem, to zas budeme nieco prerabat a na nedelu uz mam nieco ine.. ja vacsinou mozem cez pracovny tyzden..
tak chalani ako teda?
dnes nemožem,zajtra už niečo mám,takže možno v nedeľu... k tej navrhnutej trase - od G až po L to ani ja nemoznám, ale od Senice do Piešťan je tuším iba jedna pumpa a to v Dechticiach...tak sa mi marí aspoň
pome dneska vybehneme do hlohovca na jarmok kto ide a dokaze prist do radosiny tadial ze zaujimava cesta cas okolo 5 alebo pol 6 najneskor uz v radosine a plan ist tam kuknut ...nemozem byt dlho ....mam povynnosti a potom domov aspom sa povozime kto ide
no aprilia celkom fajn napad, ale trebalo to skor oznamit, aj by som isiel..teraz uz ale nemozem..
na jarmok krasne, trdelnik, cukr. vata, kolotoce, to je amerika..
Ja už som si dal pivečko ja už neska nikam nemôžem ale na jarmok pojdem asi busom do hlohovca ked uvidíš , že na teba bude daky uchýlak vykrikovať , tak neutekaj to budem pravdepodobne ja :D
no chalani na jarmok som sa nedostavil bol som v radosine a siel som do bziniec oresany svrbice kde som stretol nejakeho maxika modreho pn znacky a odtatial som siel do salgoviec ardanovce a naspet do radosiny a tak mal som to v plane ale samemu sam i nechcelo na jarmok he