GA, SA, SC, Sereď a okolie
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- respectman
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 14, 2006 3:09 pm
- Skúter: Kymco CV3
- konti
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
no
Takže s mabim sme sa dohodli, že pred 10.00 príde po mňa, to znamená že cca 10.15 budeme v Sládkovičove, 10.25 v Pustých Uľanoch, a cca okolo 11.00 v SC.... A respectman by nás mohol prísť čakať na začiatok mesta, on sa tam aj tak vyzná najlepšie... Ostatní čo prichádzajú z iného smeru, tak nech respectman navrhne kde sa presne stretneme, ja sa totiž v SC moc nevyznám!!! Ešte sa niekto hlásil u mňa na SS, niekto z HC, a tuším aj z TT, tak ak budete môcť, počkali by sme Vás buď v Sládkovičove, alebo v Uľanoch(pustých) lebo predpokladám že pôjdete zo smeru Sereď... A od všetkých by som uvítal tel. kontakt do SS, aby som Vám mohol brnknúť aspoň keď budeme odchádzať, alebo tak...
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Clapci mierne som nepochopil, o co tu ide... ano, siel by som sa previzt dakam v sobotu, prevetrat scoot, hlavu schladit v daakom bufete, do nejakej ten vody sa ospliechat...
Ale ja nechapem z celej tejto diskusie, ci sa chcete vozit, alebo ist na senecke jazera sa len kupat a tam kysnut...
Takze by som poprosil presnejsi program, nech viem ci sa pridat, alebo pojdem sam sa kupat dakam...
Troska sa mi nepaci, ze kazdy :senec4an: sa drzi tych svojich jazier a nevystrci paty odtial ani za nic... Co tak hodit Cunovo? alebo nejake jazera ako Bukova alebo tak? Akceptujem vase 50ccm a zabehy, preto hovorim, ze tak do 50km nieco... v Senci som za 10 minut, tak to nepovazujem za vyjazd, ale za kupanie...
Ale ja nechapem z celej tejto diskusie, ci sa chcete vozit, alebo ist na senecke jazera sa len kupat a tam kysnut...
Takze by som poprosil presnejsi program, nech viem ci sa pridat, alebo pojdem sam sa kupat dakam...
Troska sa mi nepaci, ze kazdy :senec4an: sa drzi tych svojich jazier a nevystrci paty odtial ani za nic... Co tak hodit Cunovo? alebo nejake jazera ako Bukova alebo tak? Akceptujem vase 50ccm a zabehy, preto hovorim, ze tak do 50km nieco... v Senci som za 10 minut, tak to nepovazujem za vyjazd, ale za kupanie...
podpis som si este nenastavil
- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Kontaktovať užívateľa:
kukolarik: som rad, ze si uz "zotaveny" a ze by si sa mozno aj pridal
Nerad by som sa miesal kontimu do programu, ale ja to povazujem skor za kupanie ako vozenie spolu s tym schladenim hlavy v bufete. Ja mam vsak Senec od Sale zhruba 40 km, takze zaroven aj povozenie. Chapem Ta, ze to mas blizko, tak ale neda sa vzdy a zaroven vsetkym vyhoviet. Ved nabuduce mozes ty prist do nasich koncin, a pre Teba to bude skor povozenie a pre nas relax... Ved kludne nieco navrhni, rad sa pridam aj inokedy.

- konti
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
no ale...
Chlapci, vyskytla sa taká nepríjemná situácia, že ani napriek žiadosti o dovolenku na sobotu ju nedostanem... Čiže ja sa výjazdu nezúčastním... :angry2: je mi ľúto, že mi to nakoniec nevyšlo, hoci som sa spoliehal na to že keď xcem ísť na dovolenku, tak ju aj dostanem... Ale dúfam, že to nebude prekážka, a dáte to nejak dokopy aj bezo mňa...!!!
kuko: bolo to plánované skôr ako relax, nie ako výjazd... teda relax spojený so spoznávaním sa s ostatnými členmi ST fora.
kuko: bolo to plánované skôr ako relax, nie ako výjazd... teda relax spojený so spoznávaním sa s ostatnými členmi ST fora.
- george
- st. cyklista
- Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 8:57 pm
- Kontaktovať užívateľa:
chalani
ja nemožem ist ale neda mi.... Popišete tu dve strany de facto o ničom...
Zraz sa dohaduje tak že niekto podla mňa da navrh hned na začiatku /
pozrite si ako sme sa dohadovali my ked sa niekam išlo...
Napišem miesto čas kedy... a beži diskusia ale ne že po dvoch stranach tu sa človek ani nedočita či vlastne niečo bude/ nebude a kedy atd....
neberte to v zlom.... ak chcete tak do mňa... len mi to uprimne povedane pripada že par ludi - su hrdinovia ked sem pišu že ano ano a ked dojde iste k istemu že sa ma niekam ist tak nejdu...
viem z vlastnej skusenosti vynimka ak važne človek nemože...
george

ja nemožem ist ale neda mi.... Popišete tu dve strany de facto o ničom...
Zraz sa dohaduje tak že niekto podla mňa da navrh hned na začiatku /
pozrite si ako sme sa dohadovali my ked sa niekam išlo...
Napišem miesto čas kedy... a beži diskusia ale ne že po dvoch stranach tu sa človek ani nedočita či vlastne niečo bude/ nebude a kedy atd....
neberte to v zlom.... ak chcete tak do mňa... len mi to uprimne povedane pripada že par ludi - su hrdinovia ked sem pišu že ano ano a ked dojde iste k istemu že sa ma niekam ist tak nejdu...
viem z vlastnej skusenosti vynimka ak važne človek nemože...
george

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
GEORGE
dobre vravis priatelu, vzdy ked sme sa my dohadovali, Vlady, ja, george, keeway ci owi napisali hned v prvom prispevku presne plan, co sa kde ide spachat, kedy kde stratavka a nasledne sa upravovalo, tak aby kazdemu vyhovovalo... zajtra sa chcete ist previzt, este nik nevie kam, kedy, kto a co sa bude robit... takto to nemdopadne dobe
dobre vravis priatelu, vzdy ked sme sa my dohadovali, Vlady, ja, george, keeway ci owi napisali hned v prvom prispevku presne plan, co sa kde ide spachat, kedy kde stratavka a nasledne sa upravovalo, tak aby kazdemu vyhovovalo... zajtra sa chcete ist previzt, este nik nevie kam, kedy, kto a co sa bude robit... takto to nemdopadne dobe
- mabi
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
george: ono tu aj padlo miesto a cas, ale kontiho ucast zlyhala...
Preto sa aj ja pytam, ci sa teda zajtra ide alebo nie. Ked tam mame byt dvaja, tak myslim ze to vyznam nema.Preto do dnesneho vecera ocakavam nejake vase navrhy, alebo si rovno napisme ze to nema vyznam a hotovo. A pri navrhu hned piste aj cas a miesto.
Preto sa aj ja pytam, ci sa teda zajtra ide alebo nie. Ked tam mame byt dvaja, tak myslim ze to vyznam nema.Preto do dnesneho vecera ocakavam nejake vase navrhy, alebo si rovno napisme ze to nema vyznam a hotovo. A pri navrhu hned piste aj cas a miesto.
- ondris
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Jún 05, 2007 9:55 pm
- Skúter: Honda Dominator 650
- Kontaktovať užívateľa:
tak co teda? stretneme sa o co ja viem okolo tej 11:00v senci pred lidlom a pojdeme kuknut do jelky? je to tam pri vode nejaky bufet tam je... ja tu vecer nebudem idem hrat do Modry do MKM bowling tak jedine tam ma najdete. ked dojdem tak si to tu precitam ako pokracuje debata ci sa na niecom dohodlo a zajtra by som sa k Vam pridal... keby nieco moje cislo 0905533286 dajte mi vediet rano co a jako. budem rad...
- mabi
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
tak ja sa pridavam. mozme ist pozriet do tej Jelky, ale ja by som prisiel rovno tam, lebo mi je zbytocne chodit do Senca a potom sa vracat. Takze by som mohol byt v Jelke povedzme 11:30. Len neviem, ci sa tam da aj kupat. Avsak ak by sa tam aj nedalo, da sa v Ciernej Vode, kde je bagrovisko s peknou cistou vodou (z Jelky cca 30 km).
Kto sa este prida..?
ondris: rano sa ti ozvem
Kto sa este prida..?
ondris: rano sa ti ozvem
- respectman
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 14, 2006 3:09 pm
- Skúter: Kymco CV3
Nabuduce to zorganizujte tak, že hned na začiatku dajte navrh kam, kedy, presný program, ako rýchlo sa pôjde atď..... a nie termin a miesto upresnit deň predtym, popišete tu tri strany a človek sa nič nedozvie.
mabi sorry že som nebol, chcel som ale Ondris išiel skôr, ja som čakal pred Lidlom na slnku... potom som sa dozvedel že vy ste už Jelke. Sám som nechcel ísť do Jelky...(nevyznám sa tam)
mabi sorry že som nebol, chcel som ale Ondris išiel skôr, ja som čakal pred Lidlom na slnku... potom som sa dozvedel že vy ste už Jelke. Sám som nechcel ísť do Jelky...(nevyznám sa tam)
Kymco CV3