Ahwojte NR?
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Osobne si myslim, ze takto si to tu nikto nevsimne. Skus si zobrat priklad z kukolarika - krasne rozpisane vsetky zakladne udaje o vyjazde. Kazdy ma potom lepsiu predstavu, o com to bude, kedy to bude, a kam sa pojde. Takto sa podla mna na to nikto nechyti. A naviac - v piatok zvykne byvat "pravidelne" kofolka v Senci, takze z BA nepride urcite nikto...tdafo napísal:Takze chlapci co vi na to??: pojdeme s Mabim do ds na scoot gp?? ak hej tak z načte sam nemam chut ist... a dovtedy maly zraz v nr v piatok??
A ja v piatok tiez nemozem, do vecera som v praci

podpis som si este nenastavil
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
btw, minule sme sli na Kralovuy opekat, to je kusok od NR, kde ste boli secci?
Naposledy upravil/-a kukolarik v Št Aug 23, 2007 3:19 pm, upravené celkom 1 krát.
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
aku cestu mas na mysli ? cez zobor ? smerom na.......... kua, nenapadnu ma tie dediny, cez drazovce alebo smerom ZM ? ale nie po zlatomoraveckej ale cez dediny ?jean napísal:Tam som bol aj ja. Dorazil som domov a prišiel o výfuk, hehe. Ak by bol záujem, tak nad Nitrou sú pekné kua moc kľukaté cesty, takže aj pri 60 budeme jak na R1
. Alebo opačným smerom, síce skoro bez zákrut, ale aj bez kopcov, takže 50 môžu řádiť.
- jean
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 14, 2007 9:29 pm
- Skúter: neuvedený
Vidím, že to máš prejdené. Hej smer ZM, cez Hrnčiarovce a spol. Akurát, že naposledy som tade lietal na Jawke s veľkými kolami a mäkkým podvozkom, tak neviem, či to na skútri netrasie. Ale tie roviny okolo juhovýchodného pomaďaria sú s dobrým asfaltom. Akurát zákrut moc málo
. Inak geniálne cesty sú medzi dedinami v okolí Žarnovice, skoro všade nový asfalt a samá zákruta, mňam.

-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
tak niekedy mozme pojazdit, este budem v NR namotorke, poznam to tam velmi dobre, kedze z tade pochadzamjean napísal:Vidím, že to máš prejdené. Hej smer ZM, cez Hrnčiarovce a spol. Akurát, že naposledy som tade lietal na Jawke s veľkými kolami a mäkkým podvozkom, tak neviem, či to na skútri netrasie. Ale tie roviny okolo juhovýchodného pomaďaria sú s dobrým asfaltom. Akurát zákrut moc málo. Inak geniálne cesty sú medzi dedinami v okolí Žarnovice, skoro všade nový asfalt a samá zákruta, mňam.
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
aj tu cestu mam niekolko krat prejdenu, je to super, tade cez Batovce, Bohunice a hore smerom na pocuvadlo a BS, je to parada, posli mi cez ss cislo, do LV chodim castoodo napísal:novidite poskladate sa a prridete do levic ...a ja mam rriadnu trrasu do banskej stiavnice na sitno a tam uz sa vam zapaci vsetko hlavne cesta spat lebo take serrpentiny dobrre na sklapacky uplnaa pecka...
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Tomas, musim ta zaucit do tajom internetu, robi sa to takto
vytvoril som vam NOVU TEMU, tak sa VSETCI pozrite
-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Kuko, ja som rad, ze aspon trochu sa tu orientujem, este to dobre neovladam, ale doucim, poctivokukolarik napísal:Tomas, musim ta zaucit do tajom internetu, robi sa to takto