Tradicny vyjazd 18:00
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- Lukasso111
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 12:19 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
- Lukasso111
- kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
- Lukasso111
- kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
no chlapci poviem vam ze by som tam siel ale nemozem ist lebo mam 17 a este k tomu na tej 50-tke ta trasa to hovoria moji rodicia a maju o mna strach ako keby som bol male decko ze premavka a vselijake veci okolo teho a ze je to doost daleko ale nechapem minule mi dovolili ist do Piestan a do Senca nie to je skoda ked nesuhlasia tak to necham tak.Uzite si to tam a opatrne na cestach.Ked pojdete napr:do Senice,Malaciek.....tak sa k vam urcite pridam!!
podpis som si este nenastavil
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Skoda, co sa da robit, ja tochapema urcite aj dalsiLukasso111 napísal:no chlapci poviem vam ze by som tam siel ale nemozem ist lebo mam 17 a este k tomu na tej 50-tke ta trasa to hovoria moji rodicia a maju o mna strach ako keby som bol male decko ze premavka a vselijake veci okolo teho a ze je to doost daleko ale nechapem minule mi dovolili ist do Piestan a do Senca nie to je skoda ked nesuhlasia tak to necham tak.Uzite si to tam a opatrne na cestach.Ked pojdete napr:do Senice,Malaciek.....tak sa k vam urcite pridam!!
- doktor
- motorkár
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
- Skúter: Kawasaki W 650
Lukas111 treba zatat zuby a ist, ja mam tiez len 50 a spomalujem na kazdom vylete ostosest(az sa bojim ze ma raz kuko vyzene z parkoviska pri metre
) a mas to este relativne blizsie jak ja, ak moc chces urobim ti garde z BA

Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka
- Lukasso111
- kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
Cawte vsetci!No nedaju sa presvedcit ale nevadi sak ked pojdete sem na zahorie tak sa k vam urcite pridam!Mam ho uz odblokovany tak tych 55-60km/h by som mohol ist.Ano mate pravdu ked vyrastiem budem mat väcsiu kubaturu a hned budem s vami brazdit slovenske cesty a nie iba zahorie ale este si musim chvilu pockat.Tak potom navrhnite nejaku cestu po zahori a hned mozete so mnou pocitat len mi dajte vediet v cas.Zevraj ja mozem ist najdalej po Piestany viete ked povedia rodicia tak ich posluchnem ved treba a som rad ze ma chapete vy ste uz niektory starsi ale urcite maju aj tak o vas strach lebo na tych cestach sa moze vselico stat.
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
To si píš...ja mám 39 a fotrovci sa furt boja hlavne mamka akurát to nesmie dávať predomnou najavo...
som jej to nejak vysvetlil ale to vieš ja ak by som mal nejakého pazúra v Tvojom veku tiež by som mal asi bobky pri dnešnom stave na cestách SK.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Lukasso111
- kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa:
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Kuko to myslel tak, ze jeho syn by nemohol mat.... lebo by sa onho tiez balLukasso111 napísal:To ako myslis na mna ze ja v mojom veku nemal by som mat vodicak???kukolarik napísal:... a nie ze by som mu skuter nedovolil, ale ani len vodicak by mat nemohol... moze jazdit akurat tak kosackou po zahrade...
- Lukasso111
- kolobežkár
- Kontaktovať užívateľa: