Netradicne tradicie - gril party!
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
pravda pravda, cezly zivot som posledny furt, preto maj aj chalani volali Slecinka alebo Baletka... kym sa ja vyrychtujem...VLADY napísal:Presne tak! furt sa mu z hlavy dymí a ešte sa na neho furt musí čakať ....![]()
všetci už sedíme komplet zrychtovaný na scootroch a Kuko si len dáva pomaličky blembáček ...rukavičky....
![]()
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ale KUKO, šak ak nejde o život, tak ide o H...O !!! v pohodke každý máme určité danosti nikto nieje bezchybný a 100%ný A vôbec čo ako a kedy sa bude opekať??? lebo nejak mi to celé ušlo...treba dačo priniesť alebo ako?
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Jaaaaj moj, ked niekto uvod necita, hned sup na druhu stranu...
Takze zhrniem ti to.
V piatok okolo 17:15 sadnes na skuter a odvezes sa do LIDLA. Tam si kupis nejaky ten spekacik, nieco na pitie, púolku chlebika, poukladas do kufra a sup na benzinku pri Ondrisovi, na konci Race. Nemusis letiet ako odtrhnuty vagon, pockame ta...
Tam uz najdes Kuka s cigou v papuli, o 18:10 sadame na skutre a svihame do modry. Na benzinke, prvej v modre pozrieme kto tam, zbadame Doktora, ako nas prisiel cakat, Kuko da cigu, pockame sa a ideme ku nemu do zahrady, kde bude predhriate ohnisko a gril... kazdy fasuje plastovy tanierik a opekame odusu!
Ked bude prsat, tak to vsetko ostava len v teoretickej rovine a Kuko si tu cigu da doma... hadam v trube aj upecie daco
Takze zhrniem ti to.
V piatok okolo 17:15 sadnes na skuter a odvezes sa do LIDLA. Tam si kupis nejaky ten spekacik, nieco na pitie, púolku chlebika, poukladas do kufra a sup na benzinku pri Ondrisovi, na konci Race. Nemusis letiet ako odtrhnuty vagon, pockame ta...
Tam uz najdes Kuka s cigou v papuli, o 18:10 sadame na skutre a svihame do modry. Na benzinke, prvej v modre pozrieme kto tam, zbadame Doktora, ako nas prisiel cakat, Kuko da cigu, pockame sa a ideme ku nemu do zahrady, kde bude predhriate ohnisko a gril... kazdy fasuje plastovy tanierik a opekame odusu!
Ked bude prsat, tak to vsetko ostava len v teoretickej rovine a Kuko si tu cigu da doma... hadam v trube aj upecie daco

podpis som si este nenastavil