7.10.2007 (nedela) - JELKA
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- respectman
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 14, 2006 3:09 pm
- Skúter: Kymco CV3
- Domco
- motorkár
- Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
- Skúter: Piaggio X8
bol to super vyjazd nabehal som spolu 140km ,bola aj pekna ucast .Pobavili sme sa ,pojazdili a bolo fajn
MABI:takzee to bol ladviniak!!!!
-ale bolo fajn ani som zrkadlo nestratil cestou do NR ktore ma trapilo cely vyjazd ,nastastie to bola jedina porucha a ostatne klaplo tak ako malo
A ponaucenie????
nabuduce si treba kupit v mojom pripade moto budnu a gate .,inak je riadna kosa aj ked moja gilera ma kurenie na nohy...
-kazdopadne dufam ze toto nebol posledny vyjazd v tomto roku a nieco este pojazdime
Nakoniec dakujem vsetkym zucastnenym a v prvom rade Mabi-mu ,ktory tento vyjazd zorganizoval a presvedcil na aby som vyrazil
Kto nebol moze vyrazit
A uplne na koniec nejake to foto!!!
nas akcny organizator ala MABI
nase stroje okrem lukasovho kymca
aby niekto nebol ukrateny ze lukas
aj takyto balzni su na kaskadoch na kralovej
priprava na nervydrasajucu jazdu ,niektori si museli dokonca nasadit sln. okuliare tak prazilo
toto je len sumarna skratka toho co sme dnes prezili ,ak este niekto fotil tak sup sem s tym..
MABI:takzee to bol ladviniak!!!!

-ale bolo fajn ani som zrkadlo nestratil cestou do NR ktore ma trapilo cely vyjazd ,nastastie to bola jedina porucha a ostatne klaplo tak ako malo
A ponaucenie????
nabuduce si treba kupit v mojom pripade moto budnu a gate .,inak je riadna kosa aj ked moja gilera ma kurenie na nohy...

-kazdopadne dufam ze toto nebol posledny vyjazd v tomto roku a nieco este pojazdime
Nakoniec dakujem vsetkym zucastnenym a v prvom rade Mabi-mu ,ktory tento vyjazd zorganizoval a presvedcil na aby som vyrazil
Kto nebol moze vyrazit
A uplne na koniec nejake to foto!!!

toto je len sumarna skratka toho co sme dnes prezili ,ak este niekto fotil tak sup sem s tym..
Gilera runner => Piaggio X8