1.12 Mikulasska jazda
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- Tao
- v podmienke
- Dátum registrácie: Ut Júl 24, 2007 3:52 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
tu pisete ako keby ste mali v plane dozit sa neviem akeho vysokeho vekuowwidius napísal:*dakujeme ze nejazdite*
vase klby![]()

telo ma ist do hrobu riadne zhumplovane, nefajcim, nepijem, nesportujem tak sa budem aspon vozit na scoote kua

Vsetok sneh je roztopeny, nemrzne (je +10) takze vo stvrtok idem na Mikulassku jazdu a ak tam budem sam tak budem feeest nasrany ze z tych povestnych frajerov, drsnych motorkarov sa v dnesnej dobe stala len kopa baboviek a cajickov co ked na nich padne jedna kvapka tak sa rozpustia.
podpis som si este nenastavil
- Domco
- motorkár
- Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
- Skúter: Piaggio X8
Tao: silne slova ,hmmm ..minimalne stoja za zamyslenie
-Podla mna kazdy zimu a celkovo nepriazen pocasia znasa inak niekomu je uz 10 stupnov minimum iny jazdi aj pri 0 .
-zalezi od natury cloveka a od jeho celkovej povahy
-ja som napriklad doteraz tiez jazdil ale uz asi nebudem,ale staci aby vykuklo slnko a som znovu na skutri
Takze kto sa na to citi tak nech jazdi kto nie nech sa radsej vrta v skutri alebo len tak sedi na zadku
A v lete sa stretneme na novej sezone
-Podla mna kazdy zimu a celkovo nepriazen pocasia znasa inak niekomu je uz 10 stupnov minimum iny jazdi aj pri 0 .
-zalezi od natury cloveka a od jeho celkovej povahy
-ja som napriklad doteraz tiez jazdil ale uz asi nebudem,ale staci aby vykuklo slnko a som znovu na skutri
Takze kto sa na to citi tak nech jazdi kto nie nech sa radsej vrta v skutri alebo len tak sedi na zadku
A v lete sa stretneme na novej sezone

Gilera runner => Piaggio X8
- owwidius
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
Tao poznas skupinu Ladove medvede (Babjak & spol.)? ked sa pojdu najblizsie kupat ked bude pod nulou, dufam ze pojdes aj ty, sak ty snad niesi z cukru ako my, babovky..
inak neviem ci boli vzdy motorkari drsni, spinavi bradati chlapi, co pili pivo, balili baby a na veceru jedli deti.. chodis sa Tao aj bicyklovat alebo korculovat alebo cojaviemco, aj v zime ked nieje mokro? tak na co tie reci??
suhlasim s Domcom. navyse, neviem akeho veku sa dozijem, nemam velke nadeje, ale rad sa v klude povozim aj (snad) bez bolavych kolien, navyse ked uz mam jedno 3x vrtane..
inak neviem ci boli vzdy motorkari drsni, spinavi bradati chlapi, co pili pivo, balili baby a na veceru jedli deti.. chodis sa Tao aj bicyklovat alebo korculovat alebo cojaviemco, aj v zime ked nieje mokro? tak na co tie reci??

suhlasim s Domcom. navyse, neviem akeho veku sa dozijem, nemam velke nadeje, ale rad sa v klude povozim aj (snad) bez bolavych kolien, navyse ked uz mam jedno 3x vrtane..
podpis som si este nenastavil
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
otuzilci su ina vec...oni sa nekupu v tej vode hodiny. su tam par minut a potom sa zabalia do tepleho. ma to vplyv na imunitu.
skuter je lepsie vybaveny do nepohody ako nahac/coper, preto by bolo logicke ze skutristi maju dlhsiu sezonu ako drsni motorkari. u nas to tak nie je
ja teraz nejazdim nie kvoli zime (to riesi dobre oblecenie, co za komancov u nas dostupne nebolo), ale kvoli tomu ze kazdu chvilku mrholi a prsi a ked teplota klesne pod 3°C hrozi namraza - to riziko mi za tu jazdu nestoji....inak ked je sucho neni problem si vybehnut aj v -5
inak ja bicyklujem aj v zime, dazd ani sneh mi nevadi. minule som slapal na zasnezeny kamzik a potom zjazd po zasnezenej ceste dole...to bol zazitok, ani pady tak neboleli, sneh to tlmil
a niekolkokrat do tyzdna na biku do posilky sneh nesneh....mam to totiz tak blbo daleko, ze peso sa mi tu dialku nechce ist a na skutri je to moc blizko, sa mi ho ani neoplati vytahovat
takze bike je kompromis 
skuter je lepsie vybaveny do nepohody ako nahac/coper, preto by bolo logicke ze skutristi maju dlhsiu sezonu ako drsni motorkari. u nas to tak nie je

ja teraz nejazdim nie kvoli zime (to riesi dobre oblecenie, co za komancov u nas dostupne nebolo), ale kvoli tomu ze kazdu chvilku mrholi a prsi a ked teplota klesne pod 3°C hrozi namraza - to riziko mi za tu jazdu nestoji....inak ked je sucho neni problem si vybehnut aj v -5

inak ja bicyklujem aj v zime, dazd ani sneh mi nevadi. minule som slapal na zasnezeny kamzik a potom zjazd po zasnezenej ceste dole...to bol zazitok, ani pady tak neboleli, sneh to tlmil

a niekolkokrat do tyzdna na biku do posilky sneh nesneh....mam to totiz tak blbo daleko, ze peso sa mi tu dialku nechce ist a na skutri je to moc blizko, sa mi ho ani neoplati vytahovat

- Domco
- motorkár
- Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
- Skúter: Piaggio X8
toto je syndrom zimy .Budeme rozoberat nepodstatne veci ,lebo uz nam to zacne liezt na mozog.
Ale tato tema je dobra aspon je to tu stale zive a vyjadrime sa aj k takejto teme.
Ale urcite sa vsetci tesime na novu sezonu.A ani tu v Nitre sa nedame zahambit a urcite pripravime viac vyjazdov ako minuly rok.
Ale tato tema je dobra aspon je to tu stale zive a vyjadrime sa aj k takejto teme.
Ale urcite sa vsetci tesime na novu sezonu.A ani tu v Nitre sa nedame zahambit a urcite pripravime viac vyjazdov ako minuly rok.
Gilera runner => Piaggio X8