PRVY VYJAZD 2008
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- respectman
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 14, 2006 3:09 pm
- Skúter: Kymco CV3
- owwidius
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
Ale fernet je bylinkovy liker a Pivo obsahuje mnoho vitamínov a ďalších látok, které pri striedmej konzumácii blahodárne pôsobia na ľudský organizmus. Významné je zastúpenie minerálov v pive, kde nachádzame okrem draslíku a sodíku, ktoré sú tu v priaznivom pomere, tiež chloridy, vápnik, fosfor, horčík a kremík. Z vitamínov obsiahnutých v pive sú najvýznamnejšie vitamíny skupiny B – thiamin, riboflavin, pyridoxin, niacin a kyselina listová. na zdravie 

podpis som si este nenastavil
- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Lukas, zabrdni prosim Ta este do kontiho, ze co ma...ŠAKUL napísal:No ale chalani 50-kari, treba pokupovat aspon 125ky, lebo tot Mabi 500-ka, ja 250-ka a blavaci tiez 250 a 125-ky Hondy..........tento rok necakam a nejdem 60ale nee pohodka bude rad ked naj pojde co najviac aspon v tom tempe 80-90 km/h Lukassoo chapes?

podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Mňa to napadlo ako som išiel ráno do roboty než som vliezol do garáže . sa mi prehnalo hlavou že : dneska by sa dalo....ale inak jak pozerám z okna teraz v pondelok tak už aj nie....Tomino115 napísal:Dnes bolo inak fajne vozenicko...

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.