Netradicne tradicie - gril party!
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
mal som taky dojem z jedneho co tam bol, nic nevedel, pytal som sa nieco ohladom kufrika, pozeral na mna o com tocim... chcel som gripy, nula bodov, nemal ani sajnu co to je a dvaja chalani tam chceli dat na servis motorku a nechcel ju ani zobrat, ze oni to moc nevedia a ze nech idu do BA, preto usudzujem, ze je to zly servis
- doktor
- motorkár
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
- Skúter: Kawasaki W 650
Tomas mal som ho tu v BA rovno u Yuki v servise, ono to pride prast jak uhod tie servisy si myslim, ale ked o tom prd viem tak nemam na vyber, ale zase v tom Pk su aspon ochotny ked im to donesem hodinu pred zaverecnou sa na to aspom pozret..................
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka
- ondris
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Jún 05, 2007 9:55 pm
- Skúter: Honda Dominator 650
- Kontaktovať užívateľa:
ja som tam kupoval skuter a tych chalanou poznam aj osobne a su to dobry chalani len maju smolu ze musia predavat aj take sunty ako Yuki a pod... niektore sa furt kazia a jedno ti opravy a druhe sa pokazi... ani sa necudujem za tie skutre nikto nechce opravovat...a co sa tyka tych gripou bol si v louise tam si si mal kupit,myslis ze tu dostanes lacnejsie a lepsie??? zabudni... takze by si asi nemal niekoho sudit pokial si ho vydel 5 minut aj z cestou...TomasARN napísal:mal som taky dojem z jedneho co tam bol, nic nevedel, pytal som sa nieco ohladom kufrika, pozeral na mna o com tocim... chcel som gripy, nula bodov, nemal ani sajnu co to je a dvaja chalani tam chceli dat na servis motorku a nechcel ju ani zobrat, ze oni to moc nevedia a ze nech idu do BA, preto usudzujem, ze je to zly servis
podpis som si este nenastavil
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
nesudim, narazam ta toho s kym som sa bavil, neviem kto to bol, toho som tam videl prvy krat, ale nevedel mi NIC povedat naozaj NIC, na kufrik povedal len to, ze ak chcem, musim kupit ten jeden, co je na predajni, ze iny mi neobjedna, na gripy nevedel co je a ked sme sa ho pytali na jeden skuter, tak nevedel o nom nic, ani ci je to 125 alebo 150, dufam, ze tam len zaskakoval, ale to mal hned povedat a este dvaja sa stazovali... preto som myslel, ze su zly, ked ty tvrdis opak, hadat sa nebudem, nemam taku skusenost.ondris napísal:takze by si asi nemal niekoho sudit pokial si ho vydel 5 minut aj z cestou...
DOKTOR: ok

- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Doktor, dakujem za zahrnutie do zoznamu pozvanych, ale nezucastnim sa, nakolko ist 70 km pri teplote pod 10 stupnov asi nie je moc velka vyhra a to by bolo skor utrpenim ako radostou z jazdy. Inak by som medzi Vas velmi rad prisiel. Keby to tak bolo v sobotu cez den, ked nam este svieti oskar... 

podpis som si este nenastavil