Takze pani, zostava sa asi definitivne ucelila na osoby:
Dokor - pride nas pockat do Modry na Slovnaft benzinku o 18:30
Viper
Kuko
Ondris
Vlady
Tomino - asi ano
TomasARN
LucasARN - pride na bezninku v Modre o 18:30/potvrd LUKAS AK TO CITAS/
Owwidius
Jean - potvrdene
Cize na BA benzinke sa stretavame: 6
Na Modra benzinke sa pripoja:
Doktor - organizator
Tomino - ma to asi blizsie z Jura
Jean - predpokladam to ma viac po ceste zo Sale ako BA
LukasARN/s kamosom/ - po ceste z TT predpokladam je to blizsie, no neozval sa uz tyzden, tak netusim, ci pride...
chalani, vyjadrite sa, ci to plati tak ako som napisal!!!
KUKO: Ja som vedel o grilovacke, pocasie bolo fakt dobre no to ze neprsalo mozte byt radi a to ze je zima hmmmm je konec septembra.....ale podstate je to ze som nemohol lebo do siestej som bol na pohovore v PN takze som dosel domov o pol siedmej a to by ste ma necakali , este obliect sa a bla bla a kym by som dosel vela hodin, inak DOKTORino jak teda nekupis moje ARN??????
No ako to dopadlo chalani? Hodte sem nejake foto...
doktor: neboj, babovka nie som, ved aj vcera som jazdil, lenze je rozdiel, ci ides 20 km, alebo 80... Skoda, ze to nebolo dnes cez den. To by som urcite nechybal.
jo riadna kosa bola veru, ale inak pohoda. fotil tusim vlady a kuko mobilmi. Dr. Firestarter rozputal ohen, my sme si opiekli (ci spiekli) nieco na roste a kedze sme uz vsetko vyjedli a doktor nechcel opekat aj macky, isli sme domov
Ja teda dufam ze ste boli vsetci spokojny, nabuduce trafite sami a ja mozem v klude chystat pahrebu, aby som tam nemusel zase behat s tou flasou sestbomby
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka
Ja som dačo cvakol ale bola tma a tak je to neuverejnitelné.... a trafíme trafíme ..len nechápem kto zvolil tú trasu ???? lebo už blbšie sa nedalo ísť! najprv do MODRY a odtial cez Šenkvice do Vištuku .... Som si to nejak neuvedomil lebo som nesledoval čo a ako ale nabudúce budem múdrejší ....Ale inak OK akcia aj keď kosa hlavne nazad ....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.