Takže zase raz Rakúšania potvrdili svoju povesť. Tento rok to vidím tak že sa asi budem sústrediť na jazdenie v tejto krajine aj keď to nemám zrovna blízko, ale tu v našom okolí tie cesty sú tragické a nevidím reálne že by to dokázali opraviť.
Luthar napísal:dnes sme so Snoopym spravili mensi vylet v Rakusku. Sli sme omrknut neusidlersku mini "Babu"
takato bola moja trasa http://goo.gl/maps/xdjXr
chalani a tie dalsie 2 baby ste naschval vynechali?
keby ste si urobili okruh, tak po ceste este mate 2 fajnove vracaky a celkom pekny zjazd...a cez prvu babu sa da ist v ramci trasy na okruh 2+3 baba
s deltorom sme tak vtedy sli ked sme isli ked sme isli okolo jazera...tusim sme si ten okruh dali 2x ako sa mu to pacilo, dobre si spominam ?
Dobre si spomínaš duky, vtedy si ešte vravel že si si nie istí či tá moja 125ťka dá ten okruh hore kopcom a nakoniec som ti nedal dýchať
Dúfam že to dáme aj tento rok vrámci nejakého výletu tím smerom.
Sli by sme aj na tie, ale viacmenej to bolo take spontanne, a kedze som sa ponahlal do skoly, tak uz nebolo casu nazvis
Nabuduce mozme ist spolu a kupodivu Snoopy nieje ani brzda premavky 90-95 mu to jazdi v pohode
Zrovna dnes je to pocasie na nic, ale som v praci na skutri. Inak som prave zaparkoval bol som cez celu BA a len co som zaparkoval zacalo prsat. Ale na dnes su to len lahke prehanky, aktualny stav dazdovych oblakov (merane odrazom z pozemnych radarov) najdete na radar.bourky.cz (je aj app pre iOS a Android), toto pouzivam a presnost je vysoka, nakolko to nie je predpoved, ale realny stav.
Tiez som bol dnes pozriet v Senci, Tomas mi spravil "prehliadku" po meste a jazerach a pak som sa stavil na kebap a odtial sup ho do auparku na strechu.. ja som si tie spodare dal a dobre bolo..
Tak dnes cca 170km aj s Lutharom a neskôr Makičom. Viac info TU. (po kliknutí na trasu sa zobrazí pár detailov) riť ma bolí jak koňa!! ale bolo super!! Aj spotreba mi akosi klesla za posledné dva dni.. Konečne sa mi podarilo "testnúť" aj maximálku po nahodení multivaru. 96,2 km/h GPS.