Ja by som aj isiel kuknut na obed a previezt sa, ak bude lepsie pocko ako teraz, na vecer uz isto neostanem.
Nechystate sa? Bobo to ma naskok (moze ist v paucach) Viperi zijete? Tomas posli aspon fotku, nech viem ako vyzeras.
Večer nám tu síce výdatne spŕchlo, ale cesty už trocha oschli a aj slnko sa práve ukázalo.
Je síce oblačnosť, no pršať by nemalo. Možno až večer, ale to už budem dávno doma, takže sa tam idem pozrieť.
Yamaha Aerox R YQ50
S6 Sport PRO vario
S6 Sport PRO spojka, S6 R/T zvon
S6 PRO Replica
Dellorto PHVB 22, S6 V-Force3, S6 OF
Účasť podľa mňa slušná, počasie taktiež... Keby sa na blízkom jazere nekonali závody RC rýchlostných člnov, asi by som tam bol s najmenším obsahom , čo ale nebolo problém, keďže sa rýchlosť kolóny pri spoločnom výjazde pohybovala cca 60 km/h.
Yamaha Aerox R YQ50
S6 Sport PRO vario
S6 Sport PRO spojka, S6 R/T zvon
S6 PRO Replica
Dellorto PHVB 22, S6 V-Force3, S6 OF
My sme sa po rôznych komplikáciách a zastavení v Levároch u Bobo na kávičke dostavili, už sa to tam nejak prerieďovalo, akurát sme dali malú kofolku pozreli aj lodičkárov a ťahali nazad nech sme teda za svetla doma. Zastavili sa na Kebap na Rožňavskej a išli spokojne domov s plnými bruškami ...Taký minivýjazd . Počasie obstojné.Samozrejme pozerám z okna a už zas prší.Som zvedavý ako bude zajtra.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.