Chcel by som len upozornit ze by som dal navrh uskutocnit nejaky vacsi zraz. Bol by som rad ak by sa zucastnili tyto ludia Owwidius, Kukolarik, Bacil , Vlady, George .....

ps: Owwidius chystam sa ze by som kupil tvoju Hodnu na 80 %
Moderátor: Moderators
ale vsak pridi, nie je problem...mPershing napísal:Uz som sa chcel rozculit, ze su v tom zozname fseci z Blavy a okolia, som zabudol, ze som na zapade![]()
![]()
xixi...
Podotazka: Kolkych z vas osobne spoznam na zraze vo ZV?
budes vitany, ale ak si nepostrehol planujeme to na sobotu, v nedelu jedine, ze by bolo sobotu zle pocasie a nedelu dobre...odo napísal:mna asy etste nepoznate ale rad by som aj ja prisiel ale som predal scootra ale kupujem novy ak sa podari mal by som ho mat asy tak nedelu.ja som z levic.je tu este niekdo s tade to???alebo okolie???
ved jasne ale ja len to som chcel ze keby bolo nabuduce nieco tak dajte vediet..oki.diki...kukolarik napísal:budes vitany, ale ak si nepostrehol planujeme to na sobotu, v nedelu jedine, ze by bolo sobotu zle pocasie a nedelu dobre...odo napísal:mna asy etste nepoznate ale rad by som aj ja prisiel ale som predal scootra ale kupujem novy ak sa podari mal by som ho mat asy tak nedelu.ja som z levic.je tu este niekdo s tade to???alebo okolie???
to ete neviem...teraz mi maju kamaraty neco doniest z nemecka...uvidim co dal som im informacie...ja nemôzem ist s nimi lebo nemam 18a bolo by prroblem cez hranice...ale to je jedno..co vrravis na znacku ADLYkukolarik napísal:Jasne, urcite s tebou ratame kedykolvek dakam pojdeme... a co to ides kupit?
4/12?? neblbnite v takom hnusnom pocasi sa vozit?kukolarik napísal:ale vsak pridi, nie je problem...mPershing napísal:Uz som sa chcel rozculit, ze su v tom zozname fseci z Blavy a okolia, som zabudol, ze som na zapade![]()
![]()
xixi...
Podotazka: Kolkych z vas osobne spoznam na zraze vo ZV?
Chalani, nechcem byt pesimista, ale...
SOBOTA:
pravdepodobnosť zrážok: 60%, relatívna vlhkosť: 63%, intenzita UV žiarenia: mierna (4/12), západoseverozápadný vietor 16 km/h
Prehánky. Najvyššie teploty medzi 20 až 21°C a najnižšie teploty medzi 9 až 10°C.
Budes stihat, nic neboj, pohoda... ja som s touto bandou behal v ramci zabehu a pohoda...Tomino115 napísal:Caute, ake planujete drzat tempo??? moznoze by som sa aj pridal...špz je vybavena, len este nemam uplne zabehnute.