13.05.2007 Bukova priehrada
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- ŠAKUL
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Dec 04, 2006 11:13 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
13.05.2007 Bukova priehrada
Este neskaj sme sa s Tominom dohodli na zajtrajsom vylete na Bukovu
Je vydiet ze sme pahltny a nestaci nam neskajsok.......my urc. ideme takze ako neskaj pri Lidli v Senci, smer smer na Trnavu a odtial Selpice, Boleraz, Madunice, Trstin a Bukova ........ zatial takto blizsie info na 0949 384 212 alebo napis tu na fore, zajtra mam byt velmi pekne takze mozme vybehnut aspon tak na 2-3 hodinky len kecnut o vcerajsku

podpis som si este nenastavil
- ŠAKUL
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
No sak mozme pockaj kuknem na mapu, no mozme sa stretnut aj v Dolanoch napriklad, alebo takto Vlady tu je moje 0949 384 212, keby nieco, ja by som dal ze ja sa s Tominom stretnem v Senci a spolu prideme do tych Dolan a tam, v Dolanoch je inac taka moto restauracia takze tam, sak mas GPS VLADY tak pre teba to nebude problem, ja to riesim klasickym sposobm co je mapa......dobre chalani sak keby neco som na telefone, idem este von na hcilu a utretu moto....zatal cafte
- ŠAKUL
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Neskaj bola totalna parada, zacinaju sa mi taketo vykendy pacit.
Fotecky su uz na HDD a zajtra ako pridem z prace hodim na forum......
Dakujem za ucast : VLADYmu
BACILovi
TOMINOvi
a Mne
ps: Pekna priroda a cesta tiez . Mohli by sme nabuduce Bukovu dat este raz ale zo zahoria
takze George prideme pre teba ......

BACILovi
TOMINOvi
a Mne

ps: Pekna priroda a cesta tiez . Mohli by sme nabuduce Bukovu dat este raz ale zo zahoria

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
heh aj ja som sa zucastnil ani som o tom nevedel...
isiel som oproti vam na Suzuki SV650S tesne za bukovou jak ste isli na priehradu. isli ste dvaja a niekde v dedine tusim stal vlady a toho som aj kyvnutim hlavy pozdravil aj ked ja uz nezdravim ale sa mi zdalo ze je to on podla toho skaredeho skutra
boli ste to vy?
isiel som oproti vam na Suzuki SV650S tesne za bukovou jak ste isli na priehradu. isli ste dvaja a niekde v dedine tusim stal vlady a toho som aj kyvnutim hlavy pozdravil aj ked ja uz nezdravim ale sa mi zdalo ze je to on podla toho skaredeho skutra
boli ste to vy?
- jeffo
- skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 07, 2006 9:47 pm
- Skúter: Honda PCX 150
...chtelnicu poznam velmi dobre som tam kazde leto a ak aj toto leto vyjde a bol by som tam na skuutry ozvem sa urcite...Tomino115 napísal:VLADY: keby nieco tak brnkni Keewayovi, ak by si chcel tak by si priklad mohol prist niekde do Chtelnice a odtial by si siel s nami...
...mimochodom hned vedla v Dechticiach je super zmrzlina a tiez dobra restauracia blizko pri zmrzline...restauracia vo dvore sa tomu nadava...

Naposledy upravil/-a jeffo v Ne Máj 13, 2007 11:15 pm, upravené celkom 1 krát.
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
cez zahorie z bukovej do jablonice je dost velka cast cesty vyfrezovana takze sa tam ide zle takze radsej chodte na rohoznikKeewayarn125 napísal:Neskaj bola totalna parada, zacinaju sa mi taketo vykendy pacit.![]()
BACILovi
TOMINOvi
a Mne![]()
ps: Pekna priroda a cesta tiez . Mohli by sme nabuduce Bukovu dat este raz ale zo zahoriatakze George prideme pre teba ......