KN/NZ/VM
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som rodak KN, ale momentalne BA pre vyjazdy... Mozme aj tade zajst, rad to zorganizujem zo smeru BA a zavediem vas na krasne miesta... GT ty si zober na starost smer z NZ a Sturova a dame to dokopy... Zoral by som ich kupat sa na spic, kde je ten maly ostrovcek, co ty na to? a domov by sme sli cez Gyor, Medvedov, Gabcikovo a BA... hm? Celkom by som do toho siel, kto by sa pridal?
podpis som si este nenastavil
fuj ne na spic, sak su tu take bagroviska traz ze 4m vidis cez vodu ako cez ciste sklo, co tak na tie skocit?kukolarik napísal:Ja som rodak KN, ale momentalne BA pre vyjazdy... Mozme aj tade zajst, rad to zorganizujem zo smeru BA a zavediem vas na krasne miesta... GT ty si zober na starost smer z NZ a Sturova a dame to dokopy... Zoral by som ich kupat sa na spic, kde je ten maly ostrovcek, co ty na to? a domov by sme sli cez Gyor, Medvedov, Gabcikovo a BA... hm? Celkom by som do toho siel, kto by sa pridal?
- kukolarik
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Ja napriklad idem dnes trasu BA-DS-KN-DS-BA spolu cca 250km, o pol 11 odchadzam... ale to idem za rodinou na jednu oslavu, takze sa to neda povazovat za vyjazd...
Ja by som navrhol kolecko BA-DS-KN po starej ceste, z KN do gyor, cca 40km to je a tam prejst na medvedov, gabcikovo a cez cunovo a rusovce domov...
Ja by som navrhol kolecko BA-DS-KN po starej ceste, z KN do gyor, cca 40km to je a tam prejst na medvedov, gabcikovo a cez cunovo a rusovce domov...
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
ja tak isto ale niektorím sa určite cez týždeň nebude dať a ani chcieť po robote ešte liezť na scooter. ja môžem tak isto lebo robím len v pondelok a stredu a aj to len do 17tej a možno aj len do 16tej lebo končíme skorej kvôli teplu na pracovisku ....láskavosť vedúcich pracovníkov nemá u nás hraníc 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
GT, keby som vedel, ze si bol v GA.. to mam len 13 km. Ja by som sa teda tiez mozno k Vam pridal, len by ste mi museli slubit maximalku tak do 75 km/h. NZ mam zo Sale len nejakych 30 km.geetee napísal:som sa dnes potocil, KN, okoc a neviem kade(som siel kade cesta sla ale moc pekna bola) az galanta a spet a potom v mederi na travnika tade dalej a spetlen nebolo s kim
ja mam od domu kolarovo 20km, ty tak nejak podobne, nie?nedame dnes nieco, je mi teplomabi napísal:GT, keby som vedel, ze si bol v GA.. to mam len 13 km. Ja by som sa teda tiez mozno k Vam pridal, len by ste mi museli slubit maximalku tak do 75 km/h. NZ mam zo Sale len nejakych 30 km.geetee napísal:som sa dnes potocil, KN, okoc a neviem kade(som siel kade cesta sla ale moc pekna bola) az galanta a spet a potom v mederi na travnika tade dalej a spetlen nebolo s kim
- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Hej, nejakych 20-25 km. Velmi rad by som, ale do 22:00 musim trcat tu v praci...geetee napísal:ja mam od domu kolarovo 20km, ty tak nejak podobne, nie?nedame dnes nieco, je mi teplomabi napísal: GT, keby som vedel, ze si bol v GA.. to mam len 13 km. Ja by som sa teda tiez mozno k Vam pridal, len by ste mi museli slubit maximalku tak do 75 km/h. NZ mam zo Sale len nejakych 30 km.
- kukolarik
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Tak si teda dajme aspon datum, kedy by sme sli dakam, potom dohodneme detaily ako trasa atd...
Cez tyzden to u mna nepripada do uvahy, co sa tyka weekendu, tento co bude, prisposobim sa tento, aj ten delasi, aj ten dalsi...
Takze mame plno ohlasov, preco tento weekend co bude nevyhovuje. Ten dalsi je povinna cesta do zvolena, takze az ten dalsi?
Priama otazka, komu vyhovuje termin 11.8.2007?
Cez tyzden to u mna nepripada do uvahy, co sa tyka weekendu, tento co bude, prisposobim sa tento, aj ten delasi, aj ten dalsi...
Takze mame plno ohlasov, preco tento weekend co bude nevyhovuje. Ten dalsi je povinna cesta do zvolena, takze az ten dalsi?
Priama otazka, komu vyhovuje termin 11.8.2007?
- kukolarik
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
no zrovna enduro nemame, ze by sme sa v kopcoch blaznili, ale v comsi mas pravdu... No bili sme uz vseliakymi smermi, toto by mohlo byt cosi nove... pozbierali by sme chlapcov z Galanty, Sale, Komarna a tak si spravili pekny vyjazd spojeny z kupanim... mam vytipovane jedno miesto na skakanie do vodi po ceste, kto skoci so mnou, platim mu pivo!
ale chlaaaaaaaapci, tu nejazdite? sak po hlavnej ceste to aj ja 10krat zaspim kym dojdem do BA(aj cez cunovo je to nuda) ale kebyze idete po takej ceste co su este pod cestami tretej triedy tak by ste len zirali, asfalt jak keby ho pred tyzdnom spravili, zakruty, esicka, aleje, a zakruty v previseniach to je uplne nejvecsia bomba, sice je to z KN do BA 160km ale stoja za to a clovek sa nenudi ako po hlavnej