Ahwojte NR?
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- tdafo
- st. cyklista
- Dátum registrácie: So Jún 30, 2007 5:29 pm
- Skúter: Hero Puch Winner 70 AC, Italjet Dragster 50 LC, KTM SX 200 LC :p
- Kontaktovať užívateľa:
Ahwojte NR?
Ahojte Scooter rideri. Je tu niekto z NR alebo z blízkého okolia? Zopárkrát by sme mohly vyrazit do ulic a trochu sa pobavit, a možno založit niejaký team ktorý nás spája 

- mabi
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Ahwojte NR?
Ja som zo Sale, ale do NR chodim dost casto, lebo nedaleko byva moja :queen:tdafo napísal:Ahojte Scooter rideri. Je tu niekto z NR alebo z blízkého okolia? Zopárkrát by sme mohly vyrazit do ulic a trochu sa pobavit, a možno založit niejaký team ktorý nás spája
podpis som si este nenastavil
- Speedfight
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 10:10 pm
- Kontaktovať užívateľa:
- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
nerobime si s teba prdel to som poznamenal ja co mam adamsa ,citajuci napísal:jáááj, si robte se mna prdel, že mám adamsa ......
len som poznamenal na krutu realitu ktora aj mna dost prekvapila
ked som viezol kamarata z piestan do noveho mesta nad vahom do polovice cesty uplne v pohode takych 75 ale potom to zacalo pekne krastne vynehavat a musel som ist tak 60 tam a 60 aj naspet a nebojsa mal som dost v gatoch ci to nebudem muset nechat u kamarada na pol ceste keby mi to zdochlo a potom sa postupne zacali valit problemy s skutrom
podpis som si este nenastavil
- Bobo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
Je to jednoduché - nevymýšľať a konať. Napr. posledného výjazdu na kofolu do MA sa zúčastnili nakoniec len 4 skútre - viď 18.8.-kofola Malacky (pôvodne 5, ale Tomino sa musel vrátiť), ale keď vezmeme do úvahy, že stretko bolo dohodnuté večer predtým v Senci o 21:00, je to úspech.
KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT