Tradicny vyjazd 18:00
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Tradicny vyjazd 18:00
HLASOVANIE:
Kedze tento cas sme dali tak z brucha, hlasujte, kedy vam tieto vyjadzy vyhovuju, konkretny cas, nech sa prisposobime kazdemu!
POZOR! ZMENA CASU Z 18:30 na 18:00
VYJAZD:
Tradície su na to aby sa dodržovali, preto uz to sem v podstate nemusím písať, ale predsa len, nech je poriadok:
Dátum: 24.8.2007 - piatok
Čas: 18:00 + 18:30
Miesto: Metro/Ivanka/ + LIDL/Senec
Ciel: kofola + nealko pivo na Slnecnych jazerách
Zucastneny:
KUKO
Ondris
Kika - predsa nie
Vlady
Tomas ARN
Lucas ARN
Owwidius - pravdepodobne
Viper
Mabi - nie
Doktor
Keci
Dylan
...
Kedze tento cas sme dali tak z brucha, hlasujte, kedy vam tieto vyjadzy vyhovuju, konkretny cas, nech sa prisposobime kazdemu!
POZOR! ZMENA CASU Z 18:30 na 18:00
VYJAZD:
Tradície su na to aby sa dodržovali, preto uz to sem v podstate nemusím písať, ale predsa len, nech je poriadok:
Dátum: 24.8.2007 - piatok
Čas: 18:00 + 18:30
Miesto: Metro/Ivanka/ + LIDL/Senec
Ciel: kofola + nealko pivo na Slnecnych jazerách
Zucastneny:
KUKO
Ondris
Kika - predsa nie
Vlady
Tomas ARN
Lucas ARN
Owwidius - pravdepodobne
Viper
Mabi - nie
Doktor
Keci
Dylan
...
Naposledy upravil/-a kukolarik v Pi Aug 24, 2007 5:22 pm, upravené celkom 12 krát.
podpis som si este nenastavil
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ty mas iba plno reci a zase nepojdes lebo bude fukat vietor alebo padat listy zo stromovkika napísal:a pojde niekto aj slimacim tempom?![]()
co sa tyka casu, tak mi to asi vyhovuje co najskor, teda trebars o 16., lebo nerada cestujem po tmeale zas na druhej strane viem ze vacsina musi do prace, takze sa prisposobim
hlavne aby pocasie bolo
- Lukasso111
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 12:19 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ale šak aj já sem za MA alebo ňegde tak na ten smjer.....Alebo šak aj ten Kameňák ... já sem tam ešče ani porádňe nebyu l nigdy v živoce..... a Aj to že Malačané furt jegdzá sem a ničá nám tu cesty!!!!
Alebo aj Stupava by nebyua špatná.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Tento víkend asi nebude na Kameňák žiadne kludné povozeníčko s kofolkou...VLADY napísal:Ale šak aj já sem za MA alebo ňegde tak na ten smjer.....Alebo šak aj ten Kameňák ... já sem tam ešče ani porádňe nebyu l nigdy v živoce...
http://motoride.sk/?P=kalendar&typ=tur#1444
Motozraz 7.besnenie čertov, Kamenný mlyn 24-26.08.2007
Tak už zasa nič.
- Bobo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
Vlady a ostatní, čo chcete ísť na Záhorie. Zopakujem pre vás správu z témy 18.8.- kofola Malacky Prídem z dovolenky a bude výjazd po Záhorí. Je tu kopec super cestičiek na jazdenie. Predbežne sme to s Vladym odsúhlasili. Niečo nachystám a včas to hodím na fórum s trasou. Ale bude to až v septembri - snáď ešte bude počasie OK. Do konca augusta som totiž na dovolenke mimo SR. Predbežne uvažujem o trase: MA-Baba-Červený kameň-Smolenice-Trstín-Buková-Plavecké Podhradie-Plavecký Peter-Lakšárska Nová ves-Tomky-Závod-Veľké Leváre-MA. Bude to ale na celý deň, takže stretko ráno v MA. Ale trasa je to pekná, mám ju prejdenú. Včas dám vedieť - predbežne asi 8.9.2007. Bude aj kofola 

KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT
- kika
- skútrista
- Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 6:12 pm
- Skúter: Gilera Runner 125 ST
no a co tak mam reci jak koza bobkovtheruck napísal: ty mas iba plno reci a zase nepojdes lebo bude fukat vietor alebo padat listy zo stromov

ale sak len smelo do mna, viem ze som sa uz parkrat nahlasila a potom nesla, ale snazim sa polepsit

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Do toho chlapci, mne je to jedno... ja sa rad prevezem aj tam aj tam... ale asi poldecaky ta daleko...hm...
Aby sa vseobecne vedelo, ja nie som zastanca senca, ked najdete ine rozumne miesto v rozmedzi 10-40km tak pojdeme tam. Mne ten senec s vzdialenostou 20km pripada v celku idealny, ale rad zmenim miesto pobytu...
Aby sa vseobecne vedelo, ja nie som zastanca senca, ked najdete ine rozumne miesto v rozmedzi 10-40km tak pojdeme tam. Mne ten senec s vzdialenostou 20km pripada v celku idealny, ale rad zmenim miesto pobytu...