Vyjazd pre NR 26.08.2007
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Vyjazd pre NR 26.08.2007
Tak dlho ste nic pre NR nezorganizovali, tak na rychlo som dal dokopy toto: Nedela 26.08.2007 NR - parkovisko vedla vchodu na Agrokoplex o 14.00 hod. vybral som dva smery, ja som za druhu trasu. Je to pre vsetky kubatury, pojdeme tak rychlo ako najpomalsi z nas, kto ma zaujem, nech sa nahlasi cez SS alebo komentarom do tejto temy. Je to na rychlo, tak sa to snad podari. Cestou za stavime na nejkaku kofolu, caffe a tak, a kto chce, moze si zobrat plavky, hadam bude dobre pocasie a bude sa dat ist k vode... ak bude zaujem o to kupanie, tak sa cestou vymysli trasa k nejakemu jazeru, lebo v jelenci uz asi nie je dobra voda, vsetko zalezi od vas a od toho, kolko mate casu
Predpoved pocasia pre NR na nedelu 26.08.2007: Slnečno, denne teploty od 15 do 30 C (dufam, ze bude tych 30 C)
Trasa: 1. NR - Cabaj Čapor - Svätoplukovo - Mojmirovce - Ivanka pri
Nitre - Krškany - NR (cervena)
2. NR - Nitrianske Hrnčiarovce - Štitáre - Koliňany - Jelenec -
Neverice - Pustý Chotár - Beladice - Pohranice - NR (zelena) (cca 40 - 45 km)
Tak zatial pojdu:
1 - Attila-Peugeot speedfight 2 LC
2 - Robi (Neto)-Kymco agligity-nie je 100 percentný-záležý na motorke
3 - tdafo - Dávid-Hero puch winner
Predpoved pocasia pre NR na nedelu 26.08.2007: Slnečno, denne teploty od 15 do 30 C (dufam, ze bude tych 30 C)
Trasa: 1. NR - Cabaj Čapor - Svätoplukovo - Mojmirovce - Ivanka pri
Nitre - Krškany - NR (cervena)
2. NR - Nitrianske Hrnčiarovce - Štitáre - Koliňany - Jelenec -
Neverice - Pustý Chotár - Beladice - Pohranice - NR (zelena) (cca 40 - 45 km)
Tak zatial pojdu:
1 - Attila-Peugeot speedfight 2 LC
2 - Robi (Neto)-Kymco agligity-nie je 100 percentný-záležý na motorke
3 - tdafo - Dávid-Hero puch winner
Naposledy upravil/-a TomasARN v Po Aug 27, 2007 9:38 am, upravené celkom 13 krát.
- citajuci
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Jún 09, 2007 11:10 am
- Skúter: neuvedený
ahojte... nakolko som tu trasu nikdy nešiel, je to v podstate jedno...aj ked tá trasa cez Beladice môže byt zaujímavá, tuším je tam nejaký kaštiel
. Neviete mi povedat, že cca kolko km sú tie trasy?
(kukolárik by to určite napísal už v pláne výjazdu, ale on je "starý" výjazdár ...

(kukolárik by to určite napísal už v pláne výjazdu, ale on je "starý" výjazdár ...

podpis som si este nenastavil
- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
- Skúter: neuvedený
velmi rad by som siel ale skuter je namaderu uz nejde ani nastartovat od 1.8 mi ho maju ist zobrat z adamsu lebo v servise to nevedia opravit
najskor iba vynechaval a v pondelok ze sa idam prevezt pomalycky (vtedy to nevynehava) a uz ked sa mi podarilo nastartovat tak ked som pridal tak mi to skapalo a este k tomu mam chyrurgycky zakrok na palci na nohe tak sa liecim
je my to luto
najskor iba vynechaval a v pondelok ze sa idam prevezt pomalycky (vtedy to nevynehava) a uz ked sa mi podarilo nastartovat tak ked som pridal tak mi to skapalo a este k tomu mam chyrurgycky zakrok na palci na nohe tak sa liecim
je my to luto
podpis som si este nenastavil