Tradicie aj v novej sezone?
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Tradicie aj v novej sezone?
Taaakze, ako sme uz tradicne zaviedli tradicie minulu sezonu, radi by sme pokracovali.
Navrhujem teda:
Dátum:
2.5.2008 - piatok
Cas a miesto stretnutia:
17:45 - Metro - Ivanka pri dunaji - cakame do 18:00
18:15 - Lidl Senec - cakame do 18:30
Plan:
v SC su uz otvorene butiky, takze dame kofolu+langos, pokecame a ideme domov. Vsetko za podmienky fajn pocasia!
Kto pride ?
Nebudem tu rozpisovat zoznam, termin a miesto je jasne, takze sa vidime...
Navrhujem teda:
Dátum:
2.5.2008 - piatok
Cas a miesto stretnutia:
17:45 - Metro - Ivanka pri dunaji - cakame do 18:00
18:15 - Lidl Senec - cakame do 18:30
Plan:
v SC su uz otvorene butiky, takze dame kofolu+langos, pokecame a ideme domov. Vsetko za podmienky fajn pocasia!
Kto pride ?
Nebudem tu rozpisovat zoznam, termin a miesto je jasne, takze sa vidime...
Naposledy upravil/-a kukolarik v Ut Apr 22, 2008 11:05 pm, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
nedela je pixa, vtedy chodime na dlhe vyjazdy... piatok je to ideal po praci vyfuknut trocha, dohodnut sa na weekend a tak...
A ze tma? Nemas svetlo na moto?
A berem do uvahy, ze niekto chce na kamenny mlyn, dame prvy raz SC tradicne a uvidime, dohodneme sa, co kde a ako... ja som za nazor vacsiny, bez problemov sa prisposobim...
A ze tma? Nemas svetlo na moto?
A berem do uvahy, ze niekto chce na kamenny mlyn, dame prvy raz SC tradicne a uvidime, dohodneme sa, co kde a ako... ja som za nazor vacsiny, bez problemov sa prisposobim...
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Re: Tradicie aj v novej sezone?
No super, to aby som v piatok vzal aj manželku, keď budú butiky otvorené, hádam niečo nakúpi aj pre dcéry...kukolarik napísal:...
Plan:
...

A my si zatiaľ dáme niečo v bufete, ak budú otvorené aj tie....

2.5. mám dovolenku, tak ak nebudú tehly padať a budem v BA, idem(e).

Tak už zasa nič.
- george
- st. cyklista
- Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 8:57 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ja pridem ale az ked bude trosku dlhsie den...
Tento piatok aj tak nemozem.... Neda mi na margo tej poznamky co tu niekto pisal ze nemas svetlo
Ist vecer zo SC do MA nic moc... vyskusal som si to par krat a nemusim.... a este k tomu v piatok vecer kedy vylezaju vsetci magori do aut ktory cely tyden nejazdia....
tod moj nazor... alee vidime sa urcite inokedy.
Tento piatok aj tak nemozem.... Neda mi na margo tej poznamky co tu niekto pisal ze nemas svetlo

Ist vecer zo SC do MA nic moc... vyskusal som si to par krat a nemusim.... a este k tomu v piatok vecer kedy vylezaju vsetci magori do aut ktory cely tyden nejazdia....
tod moj nazor... alee vidime sa urcite inokedy.

- respectman
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 14, 2006 3:09 pm
- Skúter: Kymco CV3
- george
- st. cyklista
- Dátum registrácie: St Jan 11, 2006 8:57 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Ide o to ze kuko mysli aj na 50-ky a ja to viem aj ja. proste SC je z tohto uhla pohladu asi naj miesto, lebo v okoli je podla mna dost ludi aj tu na fore co by mohlo prist aj na tych 50-kach... Takze navrhujem jedno:
Pokial si to budu 50-kari vazit ze sa im vide v ustreti ked zrazi budu v SC a ich ucast bude hojnejsia ako 1,2 kusy.... ako preco nie... ale pokial to bude v stadiu reci ze sak dojdem a mozno a je to daleko tak potom mozme ist na kofolu aj na zahori aj hocikde inde....
Tod moj posteh.

Pokial si to budu 50-kari vazit ze sa im vide v ustreti ked zrazi budu v SC a ich ucast bude hojnejsia ako 1,2 kusy.... ako preco nie... ale pokial to bude v stadiu reci ze sak dojdem a mozno a je to daleko tak potom mozme ist na kofolu aj na zahori aj hocikde inde....
Tod moj posteh.

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Tak to si trafil George klinec po hlavičke... Málokedy bol v SC na kofole dakto z Južného okolia teda netvrdím že nie napr. MABI alebo RESPECTMANN ale to je asi všetko...nejaká hojná účasť nebola a ak to zrátam tak Zároháci boli častejšie v SC ako niekto z okolia... ale nevadí možno tento rok sa polepšia (siciliáni...
)Ak by sa brala do úvahy vzdialenosť tak aj pre TT a aj MA je v strede cesty BA... ale zas BA by si nezajazdili ak by sme sa stretali dakde tu v okolí.... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.