Piestany MOTOKARY
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Piestany MOTOKARY
Mal by dakto zaujem sa ist povozit???
cena 130sk 7minut plus aknemas svoju prilbu tak kuklu ale to asi kazdy bude mat
drahaje v piestanoch pod PT-ckom
cena 130sk 7minut plus aknemas svoju prilbu tak kuklu ale to asi kazdy bude mat
drahaje v piestanoch pod PT-ckom
podpis som si este nenastavil
- matopn
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Máj 25, 2008 9:33 pm
- Kontaktovať užívateľa:
nie nie ja som to nemyslel v zlom sme to dneska v praci preberali tak su 160 4T ale je to draha s kratkymi rovinkami a viac zataciek cize karu na plno vyuzijes na 2 miestach a na drahe taku karu dusis nonstop plny a stale to neni ono od pn tak 7km je v trebaticiach otvorena draha a zas niektory vravia ze to je dobre niektory ze nei to zalezi na pohlade a zas ked im to vybavis za alcny peniaz tak neni co riesit
moj nazor je otvorena draha neukaze moc umenie to len valis v pn zalezi aj ako vis jazdit su tam casi od 26-34 co jazdia zaciatocnici
zas nevyhoda je ze sa tam neda predbiehat bo to neumoznuje draha ciez ekd ide pred tebou slintak a nepusti ta slintas sa zanim

moj nazor je otvorena draha neukaze moc umenie to len valis v pn zalezi aj ako vis jazdit su tam casi od 26-34 co jazdia zaciatocnici
zas nevyhoda je ze sa tam neda predbiehat bo to neumoznuje draha ciez ekd ide pred tebou slintak a nepusti ta slintas sa zanim

podpis som si este nenastavil
- konti
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
matopn: tak aby sme uviedli veci na správnu mieru, ono to nieje otvorená dráha ako si predstavuješ
Je to možno polovičná dlžka trate v Trebaticiach, s trošku viac zákrutami
V nedeľu vám to tam vybehnem pofotiť ak bude pekne.
Predbežne som sa informoval, dala by sa spraviť cena 2.500sk na hodinu za 3 káry, s tým že by tam nebol nikto iný okrem ľudí zo S.T., takže by ste nemuseli čakať do radu.
Ešte pre upresnenie, nemám z toho ani korunu, nikoho nenahováram aby sa išlo na tú trať, len preto že je to môj strýko. Kľudne sa môže ísť aj do PN, prípadne nech sa niekto objektívny príde pozrieť aj sem. Ochotne ho tam odvezem aj na mojom tátošovi
(2sk/km) 

Predbežne som sa informoval, dala by sa spraviť cena 2.500sk na hodinu za 3 káry, s tým že by tam nebol nikto iný okrem ľudí zo S.T., takže by ste nemuseli čakať do radu.
Ešte pre upresnenie, nemám z toho ani korunu, nikoho nenahováram aby sa išlo na tú trať, len preto že je to môj strýko. Kľudne sa môže ísť aj do PN, prípadne nech sa niekto objektívny príde pozrieť aj sem. Ochotne ho tam odvezem aj na mojom tátošovi