Moderátor: Moderators
neviem kto bol sponzorom na klobásky - ale nedalo mi to neodfotiť ichTomek napísal:PS: Kto nam daroval klobasu do vyfuku ?
mam natocene len to co som upol takze taktoxic napísal: To raplik: Tú moju jazdu pomalosti si tam ani nemusel dávať lebo to bola 1 sekundova , radšej si mal natočiť moju prvú.
To povedz Geetee-mu... Hlavne ze on tam scoot nemal...tak mohol byt frajer... Ale akoze mne to vobec nevadi ja som to bral s humorom ako mohli aj ostatny vidiet... Hadzal som po nom vsetko co som vybral zo scootu...Jostobb napísal:ja by som len chcel povedať ... že mohlo by sa upustiť od takých trápnych vecí ako vyviesť niekomu niečo zle na scootri alebo podobne ... lebo myslím si že to v dosť značnej miere odrádza nováčikov od toho aby sa tam zúčastnili aj budúci rok ...
Ano, viem, ze su zmensene, ale aj tak sa da na ne dobre pozerat a bude sa to dat lahko stiahnutmPershing napísal:Tomas - Rajce si upravi rozmer na 700x525, to co som dal na RapidShare je v tom rozliseni ako som nafotil 2592x1944